Murat_Durmus Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #1 Sorum gayet açık bilgisayarımdaki interneti kablolu olarak telefona aktarabilir miyim ?
Elgün Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 194 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 17 Ocak 2015 #2 Maalesef böyle bir şey ben bileli yok. Zaten araştırırsan fikrime katılırsın. Ama kablosuz olarak mümkün.
Maalesef böyle bir şey ben bileli yok. Zaten araştırırsan fikrime katılırsın. Ama kablosuz olarak mümkün.
Murat_Durmus Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #3 Elgün dedi: Maalesef böyle bir şey ben bileli yok. Zaten araştırırsan fikrime katılırsın. Ama kablosuz olarak mümkün. Genişletmek için tıkla... Kimse cevap vermeyince google da biraz araştırdım ve çalışan bir yöntem buldum. Reverse Tethering programıyla bu yapılabiliyor.
Elgün dedi: Maalesef böyle bir şey ben bileli yok. Zaten araştırırsan fikrime katılırsın. Ama kablosuz olarak mümkün. Genişletmek için tıkla... Kimse cevap vermeyince google da biraz araştırdım ve çalışan bir yöntem buldum. Reverse Tethering programıyla bu yapılabiliyor.
Mert m. Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #4 Elgün dedi: Maalesef böyle bir şey ben bileli yok. Zaten araştırırsan fikrime katılırsın. Ama kablosuz olarak mümkün. Genişletmek için tıkla... Kablosuz nasıl oluyor ? Modeminki değildir umarım kastettiğin
Elgün dedi: Maalesef böyle bir şey ben bileli yok. Zaten araştırırsan fikrime katılırsın. Ama kablosuz olarak mümkün. Genişletmek için tıkla... Kablosuz nasıl oluyor ? Modeminki değildir umarım kastettiğin
Murat_Durmus Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #5 Mert m. dedi: Kablosuz nasıl oluyor ? Modeminki değildir umarım kastettiğin Genişletmek için tıkla... Kablo ile aldığını connectify vb. programlarla bilgisayardaki kablosuz adaptör üzerinden yayıyosun.
Mert m. dedi: Kablosuz nasıl oluyor ? Modeminki değildir umarım kastettiğin Genişletmek için tıkla... Kablo ile aldığını connectify vb. programlarla bilgisayardaki kablosuz adaptör üzerinden yayıyosun.
Mert m. Hectopat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2015 #6 Murat_Durmus dedi: Kablo ile aldığını connectify vb. programlarla bilgisayardaki kablosuz adaptör üzerinden yayıyosun. Genişletmek için tıkla... Ya meşgul ediyorsam kusura bakmayın ama ben de bu konuda yazı açıcaktım bundan dolayı biraz açar mısın ?
Murat_Durmus dedi: Kablo ile aldığını connectify vb. programlarla bilgisayardaki kablosuz adaptör üzerinden yayıyosun. Genişletmek için tıkla... Ya meşgul ediyorsam kusura bakmayın ama ben de bu konuda yazı açıcaktım bundan dolayı biraz açar mısın ?
Murat_Durmus Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2015 #7 Bilgisayarına interneti kablo ile alıyosan ve bilgisayarında kablosuz adaptör var ise connectify gibi programlarla kablo ile aldığın interneti hotspot oluşturarak kablosuz olarak paylaşabilirsin.
Bilgisayarına interneti kablo ile alıyosan ve bilgisayarında kablosuz adaptör var ise connectify gibi programlarla kablo ile aldığın interneti hotspot oluşturarak kablosuz olarak paylaşabilirsin.