GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #31 22hasan22 dedi: PC nizi yeniden başlatın, Hard Sentiel Pro'yu Ne zaman sildiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz önce ama şimdi tekrar yükledim yeniden başlatıcam. Ve sildikten sonra tekrar başlattım olmadı. Teşekkürler hocam düzeldi. Aliskrk1 dedi: Geçen açtığınız bir konuda bunun sadece görev yöneticisini açtığınız zaman olduğunu söylemiştiniz ve bunun normal olduğunu söylenmişti size yanlış hatırlamıyorsam. Sürekli takibini yaptınız mı yoksa hala sadece açılınca mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet doğru hocam yaklaşık 30 dakikalık bir takip yaptım 1-2 kere aynısı oldu sonra tekrar 30 dakikalık takibe aldım sorun olmadı. Son düzenleme: 11 Ekim 2020
22hasan22 dedi: PC nizi yeniden başlatın, Hard Sentiel Pro'yu Ne zaman sildiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz önce ama şimdi tekrar yükledim yeniden başlatıcam. Ve sildikten sonra tekrar başlattım olmadı. Teşekkürler hocam düzeldi. Aliskrk1 dedi: Geçen açtığınız bir konuda bunun sadece görev yöneticisini açtığınız zaman olduğunu söylemiştiniz ve bunun normal olduğunu söylenmişti size yanlış hatırlamıyorsam. Sürekli takibini yaptınız mı yoksa hala sadece açılınca mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet doğru hocam yaklaşık 30 dakikalık bir takip yaptım 1-2 kere aynısı oldu sonra tekrar 30 dakikalık takibe aldım sorun olmadı.