By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 20 Mart 2022 #1 Bilgisayarın masaüstünde çok uygulama var ama silmek istemiyorum. Silmeden nasıl kaldırabilirim masaüstünden?
Bilgisayarın masaüstünde çok uygulama var ama silmek istemiyorum. Silmeden nasıl kaldırabilirim masaüstünden?
Çözüm The User 0 20 Mart 2022 By Ghost dedi: Bilgisayarın masaüstünde çok uygulama var ama silmek istemiyorum. Silmeden nasıl kaldırabilirim masaüstünden? Genişletmek için tıkla... Masaüstündekiler kısayol. Onları silsen de uygulama silinmez. O zaman uzun yolla yani manuel olarak açarsın.
By Ghost dedi: Bilgisayarın masaüstünde çok uygulama var ama silmek istemiyorum. Silmeden nasıl kaldırabilirim masaüstünden? Genişletmek için tıkla... Masaüstündekiler kısayol. Onları silsen de uygulama silinmez. O zaman uzun yolla yani manuel olarak açarsın.
T tryx Picopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 869 Çözümler 2 20 Mart 2022 #2 Kısayolları silerseniz uygulamayı silmiş olmazsınız. Artı 0 Eksi
Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 20 Mart 2022 #3 By Ghost dedi: Bilgisayarın masaüstünde çok uygulama var ama silmek istemiyorum. Silmeden nasıl kaldırabilirim masaüstünden? Genişletmek için tıkla... Kısayoluna sağ tıklayıp sil yapın. Artı 0 Eksi
By Ghost dedi: Bilgisayarın masaüstünde çok uygulama var ama silmek istemiyorum. Silmeden nasıl kaldırabilirim masaüstünden? Genişletmek için tıkla... Kısayoluna sağ tıklayıp sil yapın.
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 20 Mart 2022 #4 Sağ tık > Görünüm > Masaüstü Öğelerini Göster Artı 0 Eksi
flitttermice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 1.413 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 Masaüstündekiler kısayol dostum silceksen ama bilgisyarında bulunacak işte. Artı 0 Eksi
Playstor Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Bıraktı 24.02.2023 Cinsiyet Erkek Meslek Bıraktı 24.02.2023 20 Mart 2022 #6 Windows 8 ve 10 temiz masaüstü nasıl yapılır? işine yarayabilir. Artı 0 Eksi
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.877 Çözümler 70 Yer İstanbul 20 Mart 2022 #7 By Ghost dedi: Bilgisayarın masaüstünde çok uygulama var ama silmek istemiyorum. Silmeden nasıl kaldırabilirim masaüstünden? Genişletmek için tıkla... Masaüstündekiler kısayol. Onları silsen de uygulama silinmez. O zaman uzun yolla yani manuel olarak açarsın. Artı 0 Eksi Çözüm
By Ghost dedi: Bilgisayarın masaüstünde çok uygulama var ama silmek istemiyorum. Silmeden nasıl kaldırabilirim masaüstünden? Genişletmek için tıkla... Masaüstündekiler kısayol. Onları silsen de uygulama silinmez. O zaman uzun yolla yani manuel olarak açarsın.