e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Ağustos 2021 #1 Bilgisayarda çıkan her sesi telefona anlık olarak aktarmak istiyorum, Bluetooth kulaklıklar gibi. Bunun için bir program var mı?
Bilgisayarda çıkan her sesi telefona anlık olarak aktarmak istiyorum, Bluetooth kulaklıklar gibi. Bunun için bir program var mı?
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #2 e.n.e.s dedi: Bilgisayarda çıkan her sesi telefona anlık olarak aktarmak istiyorum, Bluetooth kulaklıklar gibi. Bunun için bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Bir tek Google chromcast diye bir şey var onla her tarafa görüntü aktarabiliyorsun. Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Bilgisayarda çıkan her sesi telefona anlık olarak aktarmak istiyorum, Bluetooth kulaklıklar gibi. Bunun için bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum. Bir tek Google chromcast diye bir şey var onla her tarafa görüntü aktarabiliyorsun.
KS KS e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Ağustos 2021 #3 ArdaEker dedi: Yok diye biliyorum. Bir tek Google chromcast diye bir şey var onla her tarafa görüntü aktarabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım. Artı 0 Eksi
ArdaEker dedi: Yok diye biliyorum. Bir tek Google chromcast diye bir şey var onla her tarafa görüntü aktarabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım.
FearrFD2 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Suzuka Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #4 SoundWire diye bir program buldum internetten. Onu deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 7 Ağustos 2021 #5 FearrFD2 dedi: SoundWire diye bir program buldum internetten. Onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama bağlantı kurulamadı diyor. Artı 0 Eksi
FearrFD2 dedi: SoundWire diye bir program buldum internetten. Onu deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama bağlantı kurulamadı diyor.