S swolxt Decapat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 221 11 Mart 2025 #1 Merhaba. Steam'de arkadaşımla konuşurken arkadaşımın açtığı müziklerin videoların sesi bana geliyor bunu nasıl çözebiliriz? (Rampage marka kulaklık kullanıyor, markasını tam bilmiyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
Merhaba. Steam'de arkadaşımla konuşurken arkadaşımın açtığı müziklerin videoların sesi bana geliyor bunu nasıl çözebiliriz? (Rampage marka kulaklık kullanıyor, markasını tam bilmiyorum)
BeyazAslan Hectopat Katılım 26 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 18 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #2 swolxt dedi: Merhaba. Steam'de arkadaşımla konuşurken arkadaşımın açtığı müziklerin videoların sesi bana geliyor bunu nasıl çözebiliriz? (Rampage marka kulaklık kullanıyor, markasını tam bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... nvidia broadcast denediniz mi
swolxt dedi: Merhaba. Steam'de arkadaşımla konuşurken arkadaşımın açtığı müziklerin videoların sesi bana geliyor bunu nasıl çözebiliriz? (Rampage marka kulaklık kullanıyor, markasını tam bilmiyorum) Genişletmek için tıkla... nvidia broadcast denediniz mi