Bilgisayardaki simgeler kayboldu

Adamarda

Hectopat
Daha fazla  

Görsellerdeki gibi simgelerin neredeyse hepsi kayboldu. Masaüstünü yenilemek ve bilgisayarı yeniden başlatmak işe yaramadı. Sorunun kaynağı ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sistem düzgün çalışıyorsa shell32.dll'de sorun yoktur muhtemelen shell32.dll.mun ve imagers.dll.mun dosyaları sorun görmüştür. C:\Windows\SystemResources klasöründe bu iki dosyayı arayabilir misiniz?

Ek olarak simgesi olmayan örneğin Google Chrome gibi programlar çalışıyor mu?

Programlar çalışıyor. Dediğiniz dosyaları da buldum, şimdi ne yapmam gerek?

Programlar çalışıyor. Dediğiniz dosyaları da buldum, şimdi ne yapmam gerek?
O halde sorun onlarda değil IconCache'den kaynaklanıyor olabilir C:\Users\kullanıcı ismi\AppData\Local klasöründe IconCache.db dosyasını bulup sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Kullanıcı ismi yazan yere kendi isminiz yazın ve dosya gizli olduğu için gizli öğeleri göster ayarını aktif etmeniz lazım. Ayrıca en son ne yaptıktan sonra böyle olduğunu anlatabilirseniz faydalı olur.

Birkaç gün önce açıp biraz internette gezindim ve o sırada bluetooth kulaklığımı da bilgisayar üzerinde şarj ettim. Kapattığımda her şey normaldi ve o gün herhangi bir şey indirmedim veya bir linke tıklamadım.

IconCache'i silip yeniden başlatmak işe yaramadı. Kaspersky ile tam tarama yaptım o da bir şey bulmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…