Bilgisayardaki sistem sesleri Discord'a gidiyor

Sinan Bey

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Uzm. Radyolog
Sorun başlıkta belirttiğim gibi. Stero mix kapalı, ses driverdan aec açık, Discord ayarları da doğru fakat çözümü bulamıyorum. Ses mikrofondan gitmiyor hassasiyetle alakası yok çünkü mikrofonu çıkardığımda da sesler Discord'a yansıyor. Bu arada oyun sesleri değil sadece video müzik sesleri gidiyor. :) sorunum biraz saçma. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Sorun başlıkta belirttiğim gibi. Stero mix kapalı, ses driverdan aec açık, Discord ayarları da doğru fakat çözümü bulamıyorum. Ses mikrofondan gitmiyor hassasiyetle alakası yok çünkü mikrofonu çıkardığımda da sesler Discord'a yansıyor. Bu arada oyun sesleri değil sadece video müzik sesleri gidiyor. :) sorunum biraz saçma. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son zamanlarda olmaya başladıysa bende de bu sorun var. Çözümünü bulamadım. NVIDIA brodcast bile etki etmiyor.

Evet bir haftadır var. Öncesinde böyle bir sorunum yoktu. :(

Hatta bende ek olarak Discord'u açınca seslerde cızırtı vs olmaya başlamıştı format attım 23H2'ye geçtim cızırtı düzeldi ama sesin karşıya yansıması devam ediyor. Discord'da oluyor olabilir bir tek diğer yerlerde denemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı