Bilgisayardaki trojan nasıl temizlenir?

muttalipkaracali

Centipat
Daha fazla  
PC'de virus var diye Gmail'lerim PC'de kapatildi ardindan dr. Web'den tarama yapmak için Gmail'e kod gonderttim PC virus buluyor trojanwacatac adinda bir trojan Gmal'i ele geçirildi ne oldu anlamadim krnl indirmişdim en son onda virüs bulunca sildim tarama yaptim. Ardindan bir şey bulamadi simdi yine Windows Defender taraması yaptim ofline taramayi yine bulamadi. Linkleri virus totele attim o da bulamadi ama bir şeyler var anlayamadim buraya da atayim. https://free.drweb.com/download+cureit/gr/?lng=en

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen ne olur olmaz temiz kurulum yap her zaman iyidir ya temizlemeye uğraşma. Ama dosyalarını yedekle.

Kaspersky ile tam tarama öneririm. Sıfırlamaya lüzum olmadığı kanaatindeyim.

Total 360 securty kullan sorununu çözer.

Malwarebytes veya Kaspersky antivirüs programlarını kullanabilirsin. Ardından en iyisi güzel bir format.
Sanırım okuduğumu anlama problemim var

Total'ı indirdikten sonra, virüs taraması kısmından kupeng virüs motorunu indir işine yarayacaktır.

Malwarebytes veya Kaspersky antivirüs programlarını kullanabilirsin. Ardından en iyisi güzel bir format.
Sanırım okuduğumu anlama problemim var
Bence trojan , truva atı gibi virüslerde format önermem , zaman kaybı bence.

Yedekledikten sonra ne kaybedebilirsin ki, at geç işte.

Şimdi format atmiş tim zaten ama USB'ye bir şey gemiş olabilir mi öyle bir ihtimal var mı Windows kurdum USB'yi Defender'la taramiştim ama virüs USB'ye oyle ulaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…