Merhaba arkadaşlar Kaspersky Security Cloud Free kullanıyorum ve bugün rootkit taramasından trojan virüsü buldu temizle dedim. Ama temizlenmedi. Tam tarama ve hızlı tarama var fakat rootkit taraması yok. Rootkit tarması nasıl yapılır söylerseniz sevinirim ya da başka bir virüs programı önerirseniz Windows 10 kullanıyorum.
Merhaba arkadaşlar Kaspersky Security Cloud Free kullanıyorum ve bugün rootkit taramasından trojan virüsü buldu temizle dedim. Ama temizlenmedi. Tam tarama ve hızlı tarama var fakat rootkit taraması yok. Rootkit tarması nasıl yapılır söylerseniz sevinirim ya da başka bir virüs programı önerirseniz Windows 10 kullanıyorum.
Combofix hala nasıl öneriyorsunuz bilmiyorum. Combofix aşırı agresif bir programdır ve sistemi bozma ihtimali çok yüksektir. Ayrıca en güncel Windows işletim sistemi olan Windows 10'a bile destek vermemekte. @Murat5038 Hocam Combofix zararlarını biliyordu diye hatırlıyorum.
Kaspersky Rescue 2018'de neler yeni; Güncel donanımlar desteklendi. UEFI Secureboot desteği eklendi. Tespit edilen tüm sistemlerin taranabilmesi eklendi. Kaspersky Security Network eklendi. Adware ve Riskware Tespiti. Veritabanı eski olduğunda bildirimler eklendi. Sistem dosyalarının...
www.technopat.net
Tarama bittikten sonra Windows ortamına geçince komut istemini yönetici olarak açıp aşağıdakini girin.