Bilgisayardaki tüm dosyalar exe dosyası oldu

Wesley_Sneijder

Hectopat
Yer
Florya Metin Oktay Tesisleri
Daha fazla  
Dün öğlen oyun yükledim, exe uzantılı bir oyundu. açılmıyordu .internetteki sonuçlara baktım Windows 7 de exe dosyası sorunu diye. Microsoft'un yazdığı bir makaleyi gördüm orada regedit te bir şeylerin değiştir falan diyordu. linkini atarım zaten bakabilirsiniz .orada denilenlerin hepsini yapıyordum sonra 9. komuttaki denilen şeyi bulamadım sonra dosya gezgininden aramaya karar verdim .fakat Windows gezginini açılmadı bu dosya açılamıyor sorunu verdi .başka bir uygulama ile açın dedi .bende herhalde onu seçeceğim güya onun yardımıyla o açılacak zannettim ve uygulama olarak WordPad'i seçtim sonra dosya gezginini açmaya çalıştığımda WordPad açıldı sonra başka bir uygulamayı açmaya çalıştım .onu açtığımda da WordPad açıldı .Google'da da tüm uygulamalarda WordPad açıldı .bir aç kapa yaptım sonra bildirimler geldi Windows sorunları var diye. webden antivirüs bakın dedi bende o sayede Google'a girebildim antivirüs yüklemeye çalıştım yüklendi .onu açtığımda da WordPad açıldı sistem geri yüklemeyi açmaya çalıştım onda da WordPad açıldı komut istemini açmaya çalıştım .onda da WordPad şu an masaüstümün çoğunluğu WordPad logolarıyla dolu .bütün uygulamalar WordPad oldu. format atmak istemiyorum formatsız bir yol var mıdır acaba? Açabildiğim uygulamalar Google dosya gezgini.
Not:regedit yok çalıştır kısmında öyle bir uygulama yok diyor.

Baktığım sitenin linki:Windows 7 veya Windows Vista'da .EXE dosyaları açılmıyor

Sen en iyisi Windows 7 kurulumuna git orada zaten gelişmiş seçenekler var ya işte Windows'un kurulum dosyasıdan sistem dosyalarını düzelte biliyorsun Windows 7 sıfır gibi oluyor oyunlar uygulamalar silinmiyor oyunda virüs olabilirhangi antivirüsü kullandığınıdı söylede güvenilir mi bilelim.

Güvenli modda açıp regeditte yaptığın değişiklikleri eski haline çevir. Denetim Masası varsayılan uygulamalardan WordPad'i iptal etmeyi dene.

Dediğiniz herşeyi denemeye çalışıcam sonuçları yazarım
Güvenli modda açıp regeditte yaptığın değişiklikleri eski haline çevir. Denetim Masası varsayılan uygulamalardan WordPad'i iptal etmeyi dene.
regedit silinmiş
Malwerabytes yada Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz ? (Kaspersky tercihimdir)
ücretsiz mi 2 side ya da yükleme yapmak gerekiyo mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı