Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #31 Night darkness dedi: Antivirüs sanki Windows dosyalarını geri kurtara bilecek virüs taramasını da yapması gerek tekrar olmaması için ama regedit vb açılmıyorsa sistem dosyaları bozuk demektir. Genişletmek için tıkla... Neyse siz kendi yolunuzda anlaşın,kursun tekrardan Windows'u uğraşsın 1 saat Wesley_Sneijder dedi: bunu ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... İndirme kanka...
Night darkness dedi: Antivirüs sanki Windows dosyalarını geri kurtara bilecek virüs taramasını da yapması gerek tekrar olmaması için ama regedit vb açılmıyorsa sistem dosyaları bozuk demektir. Genişletmek için tıkla... Neyse siz kendi yolunuzda anlaşın,kursun tekrardan Windows'u uğraşsın 1 saat Wesley_Sneijder dedi: bunu ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla... İndirme kanka...
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #32 Wesley_Sneijder dedi: Bunu ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... İndirmen. Akdeniz1 dedi: Neyse siz kendi yolunuzda anlaşın, kursun tekrar Windows'u uğraşsın 1 saat. İndirme kurmayacak. Genişletmek için tıkla... Kurmayacak kurmayacak sistem dosyalarını gelişmiş sekmesinden düzeltecek akıllım ya.
Wesley_Sneijder dedi: Bunu ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... İndirmen. Akdeniz1 dedi: Neyse siz kendi yolunuzda anlaşın, kursun tekrar Windows'u uğraşsın 1 saat. İndirme kurmayacak. Genişletmek için tıkla... Kurmayacak kurmayacak sistem dosyalarını gelişmiş sekmesinden düzeltecek akıllım ya.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #33 Night darkness dedi: Drive'den ISO dosyasını indirmeyi başlatabildinmi bari Genişletmek için tıkla... indirmeye başladım attığınızı yüklenince ne yapıcam Akdeniz1 dedi: Neyse siz kendi yolunuzda anlaşın,kursun tekrardan Windows'u uğraşsın 1 saat İndirme kanka... Genişletmek için tıkla... niye
Night darkness dedi: Drive'den ISO dosyasını indirmeyi başlatabildinmi bari Genişletmek için tıkla... indirmeye başladım attığınızı yüklenince ne yapıcam Akdeniz1 dedi: Neyse siz kendi yolunuzda anlaşın,kursun tekrardan Windows'u uğraşsın 1 saat İndirme kanka... Genişletmek için tıkla... niye
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #34 Night darkness dedi: İndirmen. Kurmayacak kurmayacak sistem dosyalarını gelişmiş sekmesinden düzeltecek akıllım ya. Genişletmek için tıkla... Dosyaları da gitmeyecek çocuğun.
Night darkness dedi: İndirmen. Kurmayacak kurmayacak sistem dosyalarını gelişmiş sekmesinden düzeltecek akıllım ya. Genişletmek için tıkla... Dosyaları da gitmeyecek çocuğun.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #35 Night darkness dedi: İndirmen. Kurmayacak kurmayacak sistem dosyalarını gelişmiş sekmesinden düzeltecek akıllım ya. Genişletmek için tıkla... Ne kadar uzun sürecek haberin var mı ? Wesley_Sneijder dedi: indirmeye başladım attığınızı yüklenince ne yapıcam niye Genişletmek için tıkla... Neyse kardeşim,kur sen sana yardım etmeye çalışanda kabahat.
Night darkness dedi: İndirmen. Kurmayacak kurmayacak sistem dosyalarını gelişmiş sekmesinden düzeltecek akıllım ya. Genişletmek için tıkla... Ne kadar uzun sürecek haberin var mı ? Wesley_Sneijder dedi: indirmeye başladım attığınızı yüklenince ne yapıcam niye Genişletmek için tıkla... Neyse kardeşim,kur sen sana yardım etmeye çalışanda kabahat.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #36 Night darkness dedi: İndirmen. Kurmayacak kurmayacak sistem dosyalarını gelişmiş sekmesinden düzeltecek akıllım ya. Genişletmek için tıkla... yani windowsu en baştan mı kurucam
Night darkness dedi: İndirmen. Kurmayacak kurmayacak sistem dosyalarını gelişmiş sekmesinden düzeltecek akıllım ya. Genişletmek için tıkla... yani windowsu en baştan mı kurucam
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #37 Wesley_Sneijder dedi: İndirmeye başladım attığınızı yüklenince ne yapacağım. Niye. Genişletmek için tıkla... Wesley_Sneijder dedi: İndirmeye başladım attığınızı yüklenince ne yapacağım. Niye. Genişletmek için tıkla... Akdeniz1 dedi: Ne kadar uzun sürecek haberin var mı? Genişletmek için tıkla... Var da belki çocuğun fiber interneti var akıllım. Wesley_Sneijder dedi: yani windowsu en baştan mı kurucam Genişletmek için tıkla... hayır
Wesley_Sneijder dedi: İndirmeye başladım attığınızı yüklenince ne yapacağım. Niye. Genişletmek için tıkla... Wesley_Sneijder dedi: İndirmeye başladım attığınızı yüklenince ne yapacağım. Niye. Genişletmek için tıkla... Akdeniz1 dedi: Ne kadar uzun sürecek haberin var mı? Genişletmek için tıkla... Var da belki çocuğun fiber interneti var akıllım. Wesley_Sneijder dedi: yani windowsu en baştan mı kurucam Genişletmek için tıkla... hayır
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #38 Wesley_Sneijder dedi: yani windowsu en baştan mı kurucam Genişletmek için tıkla... Hayır,dosyaları tamir ediceksin.
Wesley_Sneijder dedi: yani windowsu en baştan mı kurucam Genişletmek için tıkla... Hayır,dosyaları tamir ediceksin.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #39 Akdeniz1 dedi: Ne kadar uzun sürecek haberin var mı ? Neyse kardeşim,kur sen sana yardım etmeye çalışanda kabahat. Genişletmek için tıkla... uzun süreceğini bende biliyorum ve size niye indirmemem gerektiğini sordum sadece
Akdeniz1 dedi: Ne kadar uzun sürecek haberin var mı ? Neyse kardeşim,kur sen sana yardım etmeye çalışanda kabahat. Genişletmek için tıkla... uzun süreceğini bende biliyorum ve size niye indirmemem gerektiğini sordum sadece
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #40 Night darkness dedi: Var da belki çocuğun fiber interneti var akıllım. hayır Genişletmek için tıkla... Akıllım derken ? çok gülesim var sanada hadi Forum'a yeni başlamışsın bir şey demiyim.
Night darkness dedi: Var da belki çocuğun fiber interneti var akıllım. hayır Genişletmek için tıkla... Akıllım derken ? çok gülesim var sanada hadi Forum'a yeni başlamışsın bir şey demiyim.