Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #71 Night darkness dedi: Bir şey soracağım iznin varsa herhangi bir programla bilgisayarına erişsem 1 hakkım var ondan sonra erişemem iznin olmadıkca yani istersen. Ben oradan yaparım direk. Genişletmek için tıkla... hangi programla erişeceksin (fotoğraflarım olduğundan çok istemiyorum ama sana güveniyorum erişebilirsin)
Night darkness dedi: Bir şey soracağım iznin varsa herhangi bir programla bilgisayarına erişsem 1 hakkım var ondan sonra erişemem iznin olmadıkca yani istersen. Ben oradan yaparım direk. Genişletmek için tıkla... hangi programla erişeceksin (fotoğraflarım olduğundan çok istemiyorum ama sana güveniyorum erişebilirsin)
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #72 Team Viewer'den erişebilirim ama seninde indirmen gerek tamam mı hayır sa cvbın buradan yaparız.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #73 Night darkness dedi: Team Viewer'den erişebilirim ama seninde indirmen gerek tamam mı hayır sa cvbın buradan yaparız. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey indirdiğimde WordPad oluyor. Wesley_Sneijder dedi: Ben bir şey indirdiğimde WordPad oluyor. Genişletmek için tıkla... Acaba Discord da falan yapabilir miyiz?
Night darkness dedi: Team Viewer'den erişebilirim ama seninde indirmen gerek tamam mı hayır sa cvbın buradan yaparız. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey indirdiğimde WordPad oluyor. Wesley_Sneijder dedi: Ben bir şey indirdiğimde WordPad oluyor. Genişletmek için tıkla... Acaba Discord da falan yapabilir miyiz?
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #74 Wesley_Sneijder dedi: Ben bir şey indirdiğimde WordPad oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman varsayılan uygulamalar sekmesinde ne gibi ayarlar mevcut.
Wesley_Sneijder dedi: Ben bir şey indirdiğimde WordPad oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman varsayılan uygulamalar sekmesinde ne gibi ayarlar mevcut.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #75 Ben ekran paylaşsam sende yapacaklarımı söylesen.
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #76 İşte onu diyorum yapabilsek kolaylaşır işimiz.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #77 Night darkness dedi: Tamam o zaman varsayılan uygulamalar sekmesinde ne gibi ayarlar mevcut. Genişletmek için tıkla... bunlar Dosya Ekleri ss2.png 75,3 KB · Görüntüleme: 83
Night darkness dedi: Tamam o zaman varsayılan uygulamalar sekmesinde ne gibi ayarlar mevcut. Genişletmek için tıkla... bunlar
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #78 En üsttekine basar mısın?
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #79 Night darkness dedi: İşte onu diyorum yapabilsek kolaylaşır işimiz. Genişletmek için tıkla... Ben webden girebiliyom Discord'a eğer senin de Discord hesabın varsa isim ve etiket vereyim sende beni Ark ekle.
Night darkness dedi: İşte onu diyorum yapabilsek kolaylaşır işimiz. Genişletmek için tıkla... Ben webden girebiliyom Discord'a eğer senin de Discord hesabın varsa isim ve etiket vereyim sende beni Ark ekle.
Night darkness Decapat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2021 #80 Wesley_Sneijder dedi: Ben webden girebiliyom Discord'a eğer senin de Discord hesabın varsa isim ve etiket vereyim sende beni Ark ekle. Genişletmek için tıkla... Var söyle istersen ismini ve kodu.
Wesley_Sneijder dedi: Ben webden girebiliyom Discord'a eğer senin de Discord hesabın varsa isim ve etiket vereyim sende beni Ark ekle. Genişletmek için tıkla... Var söyle istersen ismini ve kodu.