dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:10 #11 KrakeN07 dedi: KRD nedir hocam? Genişletmek için tıkla... kaspersky rescue disk.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 3.076 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:10 #12 KrakeN07 dedi: KRD nedir hocam? Genişletmek için tıkla... KRD hocam, Kaspersky Rescue Disk. Bir USB üstüne yazdırılıyor ve çevrimdışı tarama yapıyor. Linux tabanlı diye biliyorum, ve virüsü kökten çözmeye çalışır. Bununla yola devaam ederseniz virüsü kazır ama windows boot edemeyebilir.
KrakeN07 dedi: KRD nedir hocam? Genişletmek için tıkla... KRD hocam, Kaspersky Rescue Disk. Bir USB üstüne yazdırılıyor ve çevrimdışı tarama yapıyor. Linux tabanlı diye biliyorum, ve virüsü kökten çözmeye çalışır. Bununla yola devaam ederseniz virüsü kazır ama windows boot edemeyebilir.
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:11 #13 Della.dd dedi: KRD daha etkili olur hocam ama boot kısmını bertaraf edebilir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca total security aktif ettim çalışıyormuş bende yükledim. Plus sürümü değil ama koruması var değilmi?
Della.dd dedi: KRD daha etkili olur hocam ama boot kısmını bertaraf edebilir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca total security aktif ettim çalışıyormuş bende yükledim. Plus sürümü değil ama koruması var değilmi?
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 3.076 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:12 #14 dux1 dedi: Ayrıca total security aktif ettim çalışıyormuş bende yükledim. Plus sürümü değil ama koruması var değilmi? Genişletmek için tıkla... Vardır hocam.
dux1 dedi: Ayrıca total security aktif ettim çalışıyormuş bende yükledim. Plus sürümü değil ama koruması var değilmi? Genişletmek için tıkla... Vardır hocam.
KrakeN07 Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:13 #15 Hocam hangisi daha etkili ona göre yazarsanız iyi olur.
Della.dd Decapat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 3.076 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:13 #16 KrakeN07 dedi: Hocam hangisi daha etkili ona göre yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... KRD daha etkili.
KrakeN07 dedi: Hocam hangisi daha etkili ona göre yazarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... KRD daha etkili.
KrakeN07 Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:46 #17 Hocam taradı ancak yine bulamadı halbuki bence hala bi virüs var.