Bilgisayardaki virüsleri nasıl temizlerim?

Billy butcherr

Decapat
Daha fazla  
Dün bilgisayara korsan oyun indirdim 200-300 MB oyun 77 TL nasıl olsa CS'de kasa satarak alırım sonra diye önden bir korsan oynamak istedim, indiren kafamı kırayım. Mrtden tarattım 1 buçuk saat sorun çıkmadı, Microsoft Defender'dan tam tarama yaptım yine sorun çıkmadı ama Windows güvenliği> virüs ve tehdit korumasında hep ekteki gibi gösteriyor eylemleri başlat deyince başlatmıyor. Bu sabah Google'dan uyarı geldi şifreyi değiştirdim. Format atmadan nasıl düzeltebilirim bunu?

İnternetten malwareybytes yazılımını kurul tam tarama başlatın halen olmaz ise dediğim işlemleri güvenli modda tekrar yapın.

Kötü amaçlı yazılım koruması zaten işletim sistemine müdahale olduğunda işe yarar. İllegal yönden aktifleştir işte onu hemen bulur. Microsoft güvenlik yazılımına güvenme.

1- Önce iyi bir yazılım indirilip kurulur.
2- Güvenli moda geçilir.
3 İndirilen her ne ise kaldırılır.
4- Güvenli modda bir tarama yapılır.
5- Kullanıcı klasörleri manuel olarak gözden geçirilir (AppData/Local, Local low, Roaming)
O klasörlerde şüpheli girdi varsa ne olduğu incelenir ve silinir.

Kayıt defteri tecrübesi varsa oraya gidilip şüpheli girdiler araştırılıp silinir.

Kaspersky indirip tam tarama yap veya iyi bir av (anti virüs) indirip tarama yap bulur büyük ihtimalle.

Kaspersky indirip tam tarama yap veya iyi bir av (anti virüs) indirip tarama yap bulur büyük ihtimalle.

Hocam Kaspersky indirdim, taradım, temiz gösteriyordu. Virüs kaldırıldı sanıp sildim wicrosoft Defender hala uyarı veriyordu. Maalesef format atmak zorunda kaldım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…