Çözüldü Bilgisayardan alınan oyun Xbox'ta oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YunusDndr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition Microsoft Store da 90 liraya inmiş. Ben de almayı düşünüyorum. Fakat yanımda konsolum yok. Eğer bilgisayarda Xbox hesabimla oturum açıp oyunu alirsam Xbox'ta oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oynayabilirsin Microsoft Store'de bazı oyunlar vardır alırsan hem PC'de hem Xbox'da oynarsın örnek vereyim arkadaşım 85 TL iken MC almıştı şu an Xbox ile de oynuyor PC ile de. Mortal Kombat öyle gözüküyor.
Ufak bir bilgilendirme yapayım MC Store'dan da alsan Xbox'dan da alsan aynı şey.
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition Microsoft Store da 90 liraya inmiş. Ben de almayı düşünüyorum. Fakat yanımda konsolum yok. Eğer bilgisayarda Xbox hesabimla oturum açıp oyunu alirsam Xbox'ta oynayabilir miyim?

Sorunsuz bir şekilde oynarsınız.

Yanlış bilgilendirme yaptım sanırım Microsoft Store üzerinden aldığınız ürün Xbox Mağazanıza gelmez.

Oynayabilirsin Microsoft Store'de bazı oyunlar vardır alırsan hem PC'de hem Xbox'da oynarsın örnek vereyim arkadaşım 85 TL iken MC almıştı şu an Xbox ile de oynuyor PC ile de. Mortal Kombat öyle gözüküyor.
Ufak bir bilgilendirme yapayım MC Store'dan da alsan Xbox'dan da alsan aynı şey.

Dosya Ekleri

• SharedScreenshot.jpg
    SharedScreenshot.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 123
Çözüm

Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı