Harun9812 Hectopat Kek günü Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Merhaba. Benim eski bir bilgisayarım var ve ben buna Android kurdum ve istediğim performansı vermedi. Ve ben bunu geri silmek istiyorum yardım eder misiniz? Ve bir de bilgisayarda Windows 10 kurulu.
Merhaba. Benim eski bir bilgisayarım var ve ben buna Android kurdum ve istediğim performansı vermedi. Ve ben bunu geri silmek istiyorum yardım eder misiniz? Ve bir de bilgisayarda Windows 10 kurulu.
Çözüm Harun9812 17 Aralık 2021 viycim dedi: Merhaba. Android'in olduğu disk bölümünü silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben bu laptopa sıfırdan format attım ve sorunum çözüldü. Ve ben artık o laptopu kullanmıyorum. Ama yine de öneriniz için sağ olun.
viycim dedi: Merhaba. Android'in olduğu disk bölümünü silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben bu laptopa sıfırdan format attım ve sorunum çözüldü. Ve ben artık o laptopu kullanmıyorum. Ama yine de öneriniz için sağ olun.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 25 Ocak 2021 #11 Zurnadürüm dedi: Windows'ta önyüklemeden Android'i silin. Bir de Android'in olduğu disk bölümünü biçimlendirin. Bu şekilde olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam emin değilim ancak biçimlendirme yapıldığında grub menüsü hasar almıyor muydu, riskli olmaz mı? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Windows'ta önyüklemeden Android'i silin. Bir de Android'in olduğu disk bölümünü biçimlendirin. Bu şekilde olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam emin değilim ancak biçimlendirme yapıldığında grub menüsü hasar almıyor muydu, riskli olmaz mı?
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #12 Ali Pınar dedi: Hocam emin değilim ancak biçimlendirme yapıldığında grub menüsü hasar almıyor muydu, riskli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Zaten GRUB'u önyüklemeden siliyorsun. /boot/efi bölümünden de silinmiş oluyor. Bu zaman da bir şey kalmıyor. Artı 0 Eksi
Ali Pınar dedi: Hocam emin değilim ancak biçimlendirme yapıldığında grub menüsü hasar almıyor muydu, riskli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Zaten GRUB'u önyüklemeden siliyorsun. /boot/efi bölümünden de silinmiş oluyor. Bu zaman da bir şey kalmıyor.
KS KS Harun9812 Hectopat Kek günü Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #13 Zurnadürüm dedi: Zaten Grub'u önyüklemeden siliyorsun. /boot/efi bölümünden de silinmiş oluyor. Bu zaman da bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Önyüklemeye nasıl girip sileceğim. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Zaten Grub'u önyüklemeden siliyorsun. /boot/efi bölümünden de silinmiş oluyor. Bu zaman da bir şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Önyüklemeye nasıl girip sileceğim.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.034 Makaleler 5 Çözümler 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #14 MSConfig'den işletin sistemini kaldırın. Ya da YouTube'den iki işletim sisteminden birini silmek diye aratırsanız dediğim yöntemi bulursunuz. Artı 0 Eksi
MSConfig'den işletin sistemini kaldırın. Ya da YouTube'den iki işletim sisteminden birini silmek diye aratırsanız dediğim yöntemi bulursunuz.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #15 Harun9812 dedi: Önyüklemeye nasıl girip sileceğim. Genişletmek için tıkla... 1.Win+R 2. msconfig yaz. 3.orada Android GRUB'u önyüklemeden sil. Olmazsa YouTube'da videolar vardı, şimdi bulamadım ama. Artı 0 Eksi
Harun9812 dedi: Önyüklemeye nasıl girip sileceğim. Genişletmek için tıkla... 1.Win+R 2. msconfig yaz. 3.orada Android GRUB'u önyüklemeden sil. Olmazsa YouTube'da videolar vardı, şimdi bulamadım ama.
KS KS Harun9812 Hectopat Kek günü Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #16 Zurnadürüm dedi: 1.win+r 2. MSConfig yaz. 3.orada Android Grub'u önyüklemeden sil. Olmazsa YouTube'da videolar vardı, şimdi bulamadım ama. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir şey çıkmadı. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: 1.win+r 2. MSConfig yaz. 3.orada Android Grub'u önyüklemeden sil. Olmazsa YouTube'da videolar vardı, şimdi bulamadım ama. Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir şey çıkmadı.
fin time break Picopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Ocak 2021 #17 Benım bır bılgım yok ama bır şey soracağım. Benım bilgisayarım tablet olabılıyor. Ben de yuklesem sorun olusur mu? Artı 0 Eksi
Benım bır bılgım yok ama bır şey soracağım. Benım bilgisayarım tablet olabılıyor. Ben de yuklesem sorun olusur mu?
KS KS Harun9812 Hectopat Kek günü Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #18 fin time break dedi: Benım bır bılgım yok ama bır şey soracağım benım bilgisayarım tablet olabılıyor bende yuklesem sorun olusurmu. Genişletmek için tıkla... Ekranı dokunmatikse dokunmatiği çalışmayabilir bir de ekran döndürmeside çalışmayabilir belki. fin time break dedi: Benım bır bılgım yok ama bır şey soracağım benım bilgisayarım tablet olabılıyor bende yuklesem sorun olusurmu. Genişletmek için tıkla... Yine de yükleyip yüklememek sana kalmış. Artı 0 Eksi
fin time break dedi: Benım bır bılgım yok ama bır şey soracağım benım bilgisayarım tablet olabılıyor bende yuklesem sorun olusurmu. Genişletmek için tıkla... Ekranı dokunmatikse dokunmatiği çalışmayabilir bir de ekran döndürmeside çalışmayabilir belki. fin time break dedi: Benım bır bılgım yok ama bır şey soracağım benım bilgisayarım tablet olabılıyor bende yuklesem sorun olusurmu. Genişletmek için tıkla... Yine de yükleyip yüklememek sana kalmış.
fin time break Picopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Şubat 2021 #19 saolun da ben yukledım olmadı nbvng hm Artı 0 Eksi
viycim Picopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #20 Merhaba. Android'in olduğu disk bölümünü silmeyi deneyin. Harun9812 dedi: Bende öyle bir şey çıkmadı.Eki Görüntüle 851754 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Merhaba. Android'in olduğu disk bölümünü silmeyi deneyin. Harun9812 dedi: Bende öyle bir şey çıkmadı.Eki Görüntüle 851754 Genişletmek için tıkla...