Harun9812 Hectopat Kek günü Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 Merhaba. Benim eski bir bilgisayarım var ve ben buna Android kurdum ve istediğim performansı vermedi. Ve ben bunu geri silmek istiyorum yardım eder misiniz? Ve bir de bilgisayarda Windows 10 kurulu.
Merhaba. Benim eski bir bilgisayarım var ve ben buna Android kurdum ve istediğim performansı vermedi. Ve ben bunu geri silmek istiyorum yardım eder misiniz? Ve bir de bilgisayarda Windows 10 kurulu.
Çözüm Harun9812 17 Aralık 2021 viycim dedi: Merhaba. Android'in olduğu disk bölümünü silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben bu laptopa sıfırdan format attım ve sorunum çözüldü. Ve ben artık o laptopu kullanmıyorum. Ama yine de öneriniz için sağ olun.
viycim dedi: Merhaba. Android'in olduğu disk bölümünü silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben bu laptopa sıfırdan format attım ve sorunum çözüldü. Ve ben artık o laptopu kullanmıyorum. Ama yine de öneriniz için sağ olun.
KS KS Harun9812 Hectopat Kek günü Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #21 viycim dedi: Merhaba. Android'in olduğu disk bölümünü silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben bu laptopa sıfırdan format attım ve sorunum çözüldü. Ve ben artık o laptopu kullanmıyorum. Ama yine de öneriniz için sağ olun. Artı 0 Eksi Çözüm
viycim dedi: Merhaba. Android'in olduğu disk bölümünü silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Merhaba ben bu laptopa sıfırdan format attım ve sorunum çözüldü. Ve ben artık o laptopu kullanmıyorum. Ama yine de öneriniz için sağ olun.