Bilgisayardan aynı sesi 2 farklı kulaklıktan verme

rocinante

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarda program ile veya programsız bir sesi mesela bir oyunun sesinin aynı anda 2 farklı kulaklıktan çıkmasını sağlayabilir miyim?

Bilgisayarın jak girişlerine taksam olmaz mı? Ama benim sorduğum şu, mesela bir müziğin sesi aynı anda 2 farklı kulaklıktan çıkıcak. Bir şey almadan yapmanın bir yolu var mı?

Bilgisayarın jak girişlerine taksam olmaz mı? Ama benim sorduğum şu, mesela bir müziğin sesi aynı anda 2 farklı kulaklıktan çıkıcak. Bir şey almadan yapmanın bir yolu var mı?
Diğer kulaklığı nereye takacaksınız? Jak girişleri derken iki tane vardır. Bunlardan biri hoparlör-kulaklık, diğeri ise mikrofon girişidir. Yanlış anlamadıysam birini kulaklık jakına, diğerini mikrofon jakına takmak istiyorsunuz. Bu şekilde mikrofon jakına bağlı olandan ses almanız mümkün değil.

Hayır demek istediğim o değil. Mikrofonu kullanmak istemiyorum. Mesela 2 tane kulaklığım var. İkisini de kulaklık olarak kullanmak istiyorum. İkisi de bilgisayardan gelen mesela müzik sesini kulaklık olarak dışarıya versin istiyorum.

Hocam işte o aparat olmadan yapamazsınız. O aparat olmadan nereye bağlamayı düşünüyorsunuz? Demek istediğinizi anladım, iki kişi de aynı PC'den aynı sesi kulaklıkla dinlemek istiyor. Belki biri bluetooth biri kablolu olsaydı olabilirdi ama kablolu ise o aparatı almaktan başka çare yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…