Çözüldü Bilgisayardan bilgisayara nasıl GTA 5 dosyaları aktarılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YagizAktug

Hectopat
Yer
Tekirdağ/Kapaklı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşımın interneti iyi olduğu için GTA 5'i 5 saat civarında indirdi ama benim için bu pek mümkün değil. Bu bu yüzden ona bir USB versem ve o GTA 5'i USB'ye atsa sonra bende onun benim Epic Games'in dosya konumuna atsam oyunu oynayabilir miyim?
(GTA 5 Epic kütüphanemde var)

Çözüm
Kendi bilgisayarında indirmeyi başlat ve durdur.
Daha sonra aldığın Gta 5 dosyalarını yüklediğin konuma kopyala
Kopyalama bittikten sonra yükleme konumundaki Gta 5 içindeki ".egstore" dosyasını sil.
Epic games'ten indirmeyi devam ettir doğrulamaya geçecek.
Arkadaşımın interneti iyi olduğu için GTA 5'i 5 saat civarında indirdi ama benim için bu pek mümkün değil. Bu bu yüzden ona bir USB versem ve o GTA 5'i USB'ye atsa sonra bende onun benim Epic Games'in dosya konumuna atsam oyunu oynayabilir miyim?

En kötü dosya doğrulama yapman gerekebilir.
Ama çalışır gibi.

Diskden diske aktarmanız daha iyi olur GTA 5 Epic de şu an 110 GB civarında.

Oynayabilirsiniz. Epic Games üzerinden GTA 5'i indirmeye başlayın. Birkaç MB yüklendikten durdurun ve Epic Games'i kapatın. Daha sonra Epic Games tarafından oluşturulan GTA 5 klasörünün içine arkadaşınızdan aldığınız dosyaları atın. Epic Games'i açın ve yüklemeyi başlatın. Dosyaları kontrol edip eksik varsa indirecek.

Kendi bilgisayarında indirmeyi başlat ve durdur.
Daha sonra aldığın Gta 5 dosyalarını yüklediğin konuma kopyala
Kopyalama bittikten sonra yükleme konumundaki Gta 5 içindeki ".egstore" dosyasını sil.
Epic games'ten indirmeyi devam ettir doğrulamaya geçecek.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı