Bilgisayardan Bilgisayara Oyun Nasıl Aktarılır?

Daha fazla  
Yaklaşık 42 GB'lık bir oyunum var ama diğer bilgisayarıma aktarmak istiyorum. 32 GB'lık flash belleğimi kaybettim, başka yoldan hızlıca nasıl aktarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 42 GB'lık bir oyunum var ama diğer bilgisayarıma aktarmak istiyorum. 32 GB'lık flash belleğimi kaybettim, başka yoldan hızlıca nasıl aktarabilirim?
Upload desem çok fazla internet gider Flash'ta yoksa yapabileceğiniz tek şey bir Flash ya da taşınabilir HDD almak. Bluetooth ile zaten o kadar aktaramazsınız.

Bilgisayarım dizüstü harddiski alıp ona taksam sorun çıkarmaz mı? Çünkü Windows harddiskin üzerine kurulu. HDD'i flashbellek gibi kullanamaz mıyım? Bunun için ne lazım?

Bilgisayarım dizüstü. Harddisk'i alıp ona taksam sorun çıkarmaz mı? Çünkü Windows harddisk'in üzerine kurulu. HDD'i flash bellek gibi kullanamaz mıyım?
Bunun için ne lazım?

Sadece BIOS'tan BOOT ayarı yapman gerekebilir. Direk takacağın bilgisayardaki Windows'tan başlatması için. Onun dışında sorun olmaz.

USB bellek gibi kullanmak istiyorsan da harici disk kutusu alman gerekir. Onu da USB 3.0 almalısın ki hızlı aktarabilirsin.

Sadece BIOS'tan BOOT ayarı yapman gerekebilir. Direk takacağın bilgisayardaki Windows'tan başlatması için. Onun dışında sorun olmaz.

USB bellek gibi kullanmak istiyorsan da harici disk kutusu alman gerekir. Onu da USB 3.0 almalısın ki hızlı aktarabilirsin.
Teşekkürler sizin dediğiniz gibi yapacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı