Bilgisayardan bilgisayara oyun paylaşmak

Evde oyun için kulllandığım kullandığım bilgisayarı dışarıda laptop üzerinden kullanmak istiyorum (Oyun oynayamak için.). Hangi programıı kullanarak nasıl yapabilirim? İnternet hızım yeterli mi? LoL falan oynamak istiyorum.
İnternet hızım:

speed.png

Hocam aklıma bir tek TeamViewer geldi onu da denemek lazım ve evdeki bilgisayarının açık olması şart.
Merhabalar hocam bilgisayarın ucuna akıllı priz bağladım telefondan açınca pc otomatik açılıyor şifre falan sormadan. Teamwiever çok performanssız oluyor. Steamin remote play özelliğini denedim güzel fakat tam istediğim performansda değil.

Sanırım, Geforce Now gibi bir sistem kurmaktan bahsediyorsunuz. Ama sunucu olarak kendi bilgisayarınızı kullanacaksınız.
Evde oyun için kulllandığım kullandığım bilgisayarı dışarıda laptop üzerinden kullanmak istiyorum (Oyun oynayamak için.). Hangi programıı kullanarak nasıl yapabilirim? İnternet hızım yeterli mi? LoL falan oynamak istiyorum.
İnternet hızım:

Eki Görüntüle 1107579

8 Mbps upload ile pek bir şeye benzemez.
Steam ile Steam Remote Play kullanabilirsiniz. Veya VNC ile bütün bilgisayarı kontrol edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı