Bilgisayardan bip bip sesler geliyor

Talha Sönmez21

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle hayırlı günler. Dün gece laptopumda sistem güncellemesi olurken mecburi şekilde şarjdan çekmiştim ama laptopun şarjı olmasına rağmen kapandı. Geri açtığımda bip bip sesleri gelmeye başladı, ekran gelmiyor. Ne yapabilirim? Acil yardıma ihtiyacım var, üniversite okuyorum, laptop benim için çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
tahmin ediyorum pc yi yere düşürmediniz ama taşıma çantasıyla sağa sola taşırken kapıya felan bir yere çantayı çarptınız pc sarsıldı. Yerine tam oturmamış parçaların var Ram olabilir SSD olabilir hatta batarya bile olabilir. Pc den anlıyorsan sök tekrar tak parçaları düzelecektir. Anlamıyorsan iyice bozarsın bilgisayarcıya götür

Tahmin ediyorum PC'yi yere düşürmediniz ama taşıma çantasıyla sağa sola taşırken kapıya falan bir yere çantayı çarptınız PC sarsıldı. Yerine tam oturmamış parçaların var RAM olabilir SSD olabilir hatta batarya bile olabilir. PC'den anlıyorsan sök tekrar tak parçaları düzelecektir. Anlamıyorsan iyice bozarsın bilgisayarcıya götür.

Hocam çarpma değildir bence çünkü sistem güncellemesi olurken kapandı arkadaşlarim anakarta vs. zarar vermiş olabilir diyor.

Tahmin ediyorum PC'yi yere düşürmediniz ama taşıma çantasıyla sağa sola taşırken kapıya falan bir yere çantayı çarptınız PC sarsıldı. Yerine tam oturmamış parçaların var RAM olabilir SSD olabilir hatta batarya bile olabilir. PC'den anlıyorsan sök tekrar tak parçaları düzelecektir. Anlamıyorsan iyice bozarsın bilgisayarcıya götür.

Hocam iyi akşamlar az önce sök tak yaptım bu sefer bip sesi gitti ama laptop çalışıyor ekran gelmiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı