Brkgndz Decapat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 59 Yer İstanbul 7 Mayıs 2021 #11 Şükrü Ali Ögel dedi: Kızak aparatı var kullanabilirsin. İnternete HDD Caddy diye arat sonra kendi bilgisayarına uygun olanı al. Genişletmek için tıkla... Boyle her bilgisayar bilgisayara degişiyor mu ben direk bir tane bulup alacaktım. Kedi Yumak dedi: Neredeyse tüm HDD kutuları korur zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım yani uygun olanı alayım.
Şükrü Ali Ögel dedi: Kızak aparatı var kullanabilirsin. İnternete HDD Caddy diye arat sonra kendi bilgisayarına uygun olanı al. Genişletmek için tıkla... Boyle her bilgisayar bilgisayara degişiyor mu ben direk bir tane bulup alacaktım. Kedi Yumak dedi: Neredeyse tüm HDD kutuları korur zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım yani uygun olanı alayım.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Mayıs 2021 #12 Brkgndz dedi: Boyle her bilgisayar bilgisayara degişiyor mu ben direk bir tane bulup alacaktım. Anladım yani uygun olanı alayım. Genişletmek için tıkla... DVD/CD Rom ebatı önemli, 9,5 veya 11,5 gibi formları ölçüp alınız.
Brkgndz dedi: Boyle her bilgisayar bilgisayara degişiyor mu ben direk bir tane bulup alacaktım. Anladım yani uygun olanı alayım. Genişletmek için tıkla... DVD/CD Rom ebatı önemli, 9,5 veya 11,5 gibi formları ölçüp alınız.
Brkgndz Decapat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 59 Yer İstanbul 8 Mayıs 2021 #13 Şükrü Ali Ögel dedi: DVD/CD ROM ebatı önemli, 9,5 veya 11,5 gibi formları ölçüp alınız. Genişletmek için tıkla... Anladım ona dikkat edip alacağım teşekkür ederim.
Şükrü Ali Ögel dedi: DVD/CD ROM ebatı önemli, 9,5 veya 11,5 gibi formları ölçüp alınız. Genişletmek için tıkla... Anladım ona dikkat edip alacağım teşekkür ederim.