PC sesi bazen çok bazen az geliyor kafam hep orada ve sesler kafamı karıştırıyor kulaklığı takıp oyun oynarsam sesi duymuyorum. Fakat biraz takıntılı bir insanım bunu nasıl aşabilirim kulaklığı takıp keyfime mi bakmalıyım?
Öncelikle nereden geliyor. Termal macunun bitti işlemci fanı mı yapıyor ? PSU bozulduğu da ondan mı ses yapıyor. Yoksa egzoz ve diğer fanların sesi mi? Bilgisayarda furmak testi aç ve kontrol et.
PC sesi bazen çok bazen az geliyor kafam hep orada ve sesler kafamı karıştırıyor kulaklığı takıp oyun oynarsam sesi duymuyorum. Fakat biraz takıntılı bir insanım bunu nasıl aşabilirim kulaklığı takıp keyfime mi bakmalıyım?
Ben 3 farklı mod oluşturdum. Oyun, Masaüstü ve Uyku olarak. Kullanımıma göre profilleri aktif ediyorum ve rahatsız edici bir yükselip düşme yaşamıyorum
Öncelikle nereden geliyor. Termal macunun bitti işlemci fanı mı yapıyor? PSU bozulduğu da ondan mı ses yapıyor. Yoksa egzoz ve diğer fanların sesi mi? Bilgisayarda furmak testi aç ve kontrol et.
Bilgisayar sesli çalışan bir alettir. Ben kasadaki bütün fanları çıkarıp yan kapakları açmama rağmen ses geliyor. Sadece işlemci fanı dönüyor. Oyuna girince ekran kartı dönmeye başlıyor. Yani boştayken işlemcinin fanı bile rahatsız ediyor.
Kasanın fanlarını değiştirebilirsin dostum. Daha sessiz çalışan fanlar mevcut. Eski bilgisayarlarda fanlardan fazla ses geldiğinde fanlar yağlanıyordu.