Çok geniş bir soru olmuş. Sadece bilgisayarları sevmek ve ilgi duymak bu seviye işler için biraz yetersiz kalır gibi.Ağ sistemi kurup yönetebilir misin ?
Ticarete dökebilirsin. 2. el bilgisayar alıp satabilir, yedek parça temin edebilirsin.Arkadaşlar yaşıma göre gerçekten bilgisayardan bayağı anlıyorum ve çok seviyorum hayranıyım, kasalar laptoplar teknolojiler. Ama bunu işe nasıl çevirebilirim? Okulda çok başarılı değilim.
Arkadaşlar yaşıma göre gerçekten bilgisayardan bayağı anlıyorum ve çok seviyorum hayranıyım, kasalar laptoplar teknolojiler. Ama bunu işe nasıl çevirebilirim? Okulda çok başarılı değilim.
Mantıklı. Arıza tespiti ve tamiri, sistem montaj kurulum vs.Teknik servis ile başlayabilirsin. Kasalarla, sistemlerle uğraşarak kendini daha çok geliştirirsin.
Maalesef sevmek veya ilgi duymak yeterli olamayabiliyor, becerileriniz tam olarak nedir?Arkadaşlar yaşıma göre gerçekten bilgisayardan bayağı anlıyorum ve çok seviyorum hayranıyım, kasalar laptoplar teknolojiler. Ama bunu işe nasıl çevirebilirim? Okulda çok başarılı değilim.
Geniş değil? Ne olduğunu bildiğinize emin misiniz?Çok geniş bir soru olmuş. Sadece bilgisayarları sevmek ve ilgi duymak bu seviye işler için biraz yetersiz kalır gibi.
Ağ sistemi kurup yönetebilir misin?
Becerilerinizi yazasınız.O kadar değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.