Bilgisayardan çok iyi anlayan birisi ne iş yapabilir?

Asil035

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaşıma göre gerçekten bilgisayardan bayağı anlıyorum ve çok seviyorum hayranıyım, kasalar laptoplar teknolojiler. Ama bunu işe nasıl çevirebilirim? Okulda çok başarılı değilim.

Ağ sistemi kurup yönetebilir misin ?
Çok geniş bir soru olmuş. Sadece bilgisayarları sevmek ve ilgi duymak bu seviye işler için biraz yetersiz kalır gibi.
Arkadaşlar yaşıma göre gerçekten bilgisayardan bayağı anlıyorum ve çok seviyorum hayranıyım, kasalar laptoplar teknolojiler. Ama bunu işe nasıl çevirebilirim? Okulda çok başarılı değilim.
Ticarete dökebilirsin. 2. el bilgisayar alıp satabilir, yedek parça temin edebilirsin.

Benim arkadaşım bilgisayarlardan çok iyi anlıyor o biraz daha büyüyünce bilgisayarcı açacak mesela, ama bir şekilde üniversiteden bilgisayar mühendisi olursan, hem çok iyi bir mesleğin olur hem de sevdiğin iśle uğraşırsın, onu da bekleyemem dersen iyi bir bilgisayar dükkanında çalışabilirsin çırak olarak falan.

Maalesef sevmek veya ilgi duymak yeterli olamayabiliyor, becerileriniz tam olarak nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı