Asil035 Centipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar yaşıma göre gerçekten bilgisayardan bayağı anlıyorum ve çok seviyorum hayranıyım, kasalar laptoplar teknolojiler. Ama bunu işe nasıl çevirebilirim? Okulda çok başarılı değilim.
Arkadaşlar yaşıma göre gerçekten bilgisayardan bayağı anlıyorum ve çok seviyorum hayranıyım, kasalar laptoplar teknolojiler. Ama bunu işe nasıl çevirebilirim? Okulda çok başarılı değilim.
Enesxdd Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 553 Çözümler 3 4 Ağustos 2024 #11 Destiels dedi: Geniş değil? Ne olduğunu bildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1700 personele sahip bir domain yöneticisiyim. Bunun yanında 3 server ve 54 switch de benim sorumluluğumda. Artı 0 Eksi
Destiels dedi: Geniş değil? Ne olduğunu bildiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1700 personele sahip bir domain yöneticisiyim. Bunun yanında 3 server ve 54 switch de benim sorumluluğumda.
Destiels Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 218 Çözümler 4 4 Ağustos 2024 #12 Enesxdd dedi: Yaklaşık 1700 personele sahip bir domain yöneticisiyim. Bunun yanında 3 server ve 54 switch de benim sorumluluğumda. Genişletmek için tıkla... İnanılası değil. Artı 0 Eksi
Enesxdd dedi: Yaklaşık 1700 personele sahip bir domain yöneticisiyim. Bunun yanında 3 server ve 54 switch de benim sorumluluğumda. Genişletmek için tıkla... İnanılası değil.