FivemSefiri
Hectopat
Bilgisayarın metal yerlerine dokununca elektrik çarpıyor.
Bilgisayarın metal yerlerine dokununca elektrik çarpıyor.
Akım korumalı uzatma kablo aldım ama halen çarpıyor evde topraklama hattı yok ama anakart galiba kasaya temas ediyor o yüzden oluyor diye düşünüyorumHocam prizleri topraklatın veya akım korumalı prizler var onlardan alırsanız 3'lü uzatma kablosu şeklinde olanlar falan var işe yarar diye tahmin ediyorum.
Bilmiyorum toplama aldığımda kasayı aldığım yer topladıAnakart yükseltme vidaları takılı mı? Anakart kasaya direkt temas ediyorsa kasaya elektrik geçebilir.
Bir çözümü yokmudur ama galiba dediğim gibi anakart kasaya temas ediyor galiba zaten evde topraklama hattı yokGeçmiş olsun prizlerde topraklama yok. O bilgisayarı o prizlere takma yakarsın cihazı.
Kasa içi fotoğraf+ Kasa dışı fotoğraf atar mısınız masaüstü ise?
Hocam prizleri topraklatın veya akım korumalı prizler var onlardan alırsanız 3'lü uzatma kablosu şeklinde olanlar falan var işe yarar diye tahmin ediyorum.
Ne yapmalıyım yaniApartmanın elektrik hattında topraklama yoksa, bu sorunu akım korumalı prizler çözemez hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.