Kerem Gür Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus İntel core i713000K Rtx 4060 notebook 16Gb Ram 512Gb ssd Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #1 Merhaba ben bir flash bellek alacağım ama bilgisayardan flash belleğe bir şey yüklerken hard diski kullanır mı diye merak ediyorum. Teşekkürler.
Merhaba ben bir flash bellek alacağım ama bilgisayardan flash belleğe bir şey yüklerken hard diski kullanır mı diye merak ediyorum. Teşekkürler.
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 28 Aralık 2024 #2 Kerem Gür dedi: Merhaba ben bir flash bellek alacağım ama bilgisayardan flash belleğe bir şey yüklerken hard diski kullanır mı diye merak ediyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Dosyayı hard diske yüklediyseniz USB'ye atarken kullanacaktır.
Kerem Gür dedi: Merhaba ben bir flash bellek alacağım ama bilgisayardan flash belleğe bir şey yüklerken hard diski kullanır mı diye merak ediyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Dosyayı hard diske yüklediyseniz USB'ye atarken kullanacaktır.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.829 Çözümler 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 28 Aralık 2024 #3 Kerem Gür dedi: Merhaba ben bir flash bellek alacağım ama bilgisayardan flash belleğe bir şey yüklerken hard diski kullanır mı diye merak ediyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan Flash'a yüklerken, bir yerden okuması gerek - HDD veya SSD'den okuyacak ve flash'a yazacak. RAM'den doğrudan yazabileceğin bir durumun yok - olsaydı zaten soru olmazdı gerçi.
Kerem Gür dedi: Merhaba ben bir flash bellek alacağım ama bilgisayardan flash belleğe bir şey yüklerken hard diski kullanır mı diye merak ediyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan Flash'a yüklerken, bir yerden okuması gerek - HDD veya SSD'den okuyacak ve flash'a yazacak. RAM'den doğrudan yazabileceğin bir durumun yok - olsaydı zaten soru olmazdı gerçi.
Kerem Gür Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus İntel core i713000K Rtx 4060 notebook 16Gb Ram 512Gb ssd Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #4 849721 dedi: Nasıl yani? Dosyayı hard diske yüklediyseniz USB'ye atarken kullanacaktır. Genişletmek için tıkla... Yani USB'ye Bir dosya attığımda Hard diski kullanacak mı?
849721 dedi: Nasıl yani? Dosyayı hard diske yüklediyseniz USB'ye atarken kullanacaktır. Genişletmek için tıkla... Yani USB'ye Bir dosya attığımda Hard diski kullanacak mı?
8 849721 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 1.699 Makaleler 4 Çözümler 13 28 Aralık 2024 #5 Kerem Gür dedi: Yani USB'ye Bir dosya attığımda Hard diski kullanacak mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Kerem Gür dedi: Yani USB'ye Bir dosya attığımda Hard diski kullanacak mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Kerem Gür Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus İntel core i713000K Rtx 4060 notebook 16Gb Ram 512Gb ssd Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #6 Mert Can Urcan dedi: ir ye Genişletmek için tıkla... Mert Can Urcan dedi: Bilgisayardan Flash'a yüklerken, bir yerden okuması gerek - HDD veya SSD'den okuyacak ve flash'a yazacak. RAM'den doğrudan yazabileceğin bir durumun yok - olsaydı zaten soru olmazdı gerçi. Genişletmek için tıkla... Sağol Teşekkürler
Mert Can Urcan dedi: ir ye Genişletmek için tıkla... Mert Can Urcan dedi: Bilgisayardan Flash'a yüklerken, bir yerden okuması gerek - HDD veya SSD'den okuyacak ve flash'a yazacak. RAM'den doğrudan yazabileceğin bir durumun yok - olsaydı zaten soru olmazdı gerçi. Genişletmek için tıkla... Sağol Teşekkürler