M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 16 Şubat 2021 #11 Pes oynayacak isen ayarları düzeltmen gerekebilir. Oyunun dosya konumunu açıp settings dosyasına tıklayıp ayarları düzeltin.
Pes oynayacak isen ayarları düzeltmen gerekebilir. Oyunun dosya konumunu açıp settings dosyasına tıklayıp ayarları düzeltin.
RickSanchezZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 82 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2021 #12 SeyidFalan dedi: Tek gereken çift gamepad ve bir tane daha arkadaş dostum Tek yapmanız gerken gamepadi bağlamak. Genişletmek için tıkla... Hocam fazladan Gamepad var ama bu arkadaş nerede bulunuyor?
SeyidFalan dedi: Tek gereken çift gamepad ve bir tane daha arkadaş dostum Tek yapmanız gerken gamepadi bağlamak. Genişletmek için tıkla... Hocam fazladan Gamepad var ama bu arkadaş nerede bulunuyor?
SeyidFalan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #13 Ha Dr. Pc dedi: Dünyada milyonlarca gamepad var ve yüzlerce, binlerce marka var bunu düşünerek söyledim. Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten bilginizin yanlışlığına bir şey demedim çünkü yanlış olan bir şey yok, bende sadece ek olarak bir bilgi verdim RickSanchezZ dedi: Hocam fazladan Gamepad var ama bu arkadaş nerede bulunuyor? Genişletmek için tıkla... Onu bende henüz bulamadım maalesef, bir şey demeye hakkım yok sanırım
Ha Dr. Pc dedi: Dünyada milyonlarca gamepad var ve yüzlerce, binlerce marka var bunu düşünerek söyledim. Genişletmek için tıkla... Hayır, zaten bilginizin yanlışlığına bir şey demedim çünkü yanlış olan bir şey yok, bende sadece ek olarak bir bilgi verdim RickSanchezZ dedi: Hocam fazladan Gamepad var ama bu arkadaş nerede bulunuyor? Genişletmek için tıkla... Onu bende henüz bulamadım maalesef, bir şey demeye hakkım yok sanırım
4 414558 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 916 Çözümler 5 16 Şubat 2021 #14 Pes oynayacaktim söylediklerimizi dinledim teşekkürler.