Bilgisayardan gelen bip sesi

yigiterensngl

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda Minecraft 1.8.9'a girdiğimde bip sesi geldi. Bilgisayar 2-3 saniye dondu sol üstte Microsoft birşeysi açıldı kapandı ama sadece bip diye ses geldi kısa ve 1 tane. Sizce sorun nedir? Bilgisayarı Haziran'da aldım 2022 üretimi olması lazım yeni garantisi var sorunu varsa garantiye götüreceğim yardım ederseniz mutlu olurum.

Donanımsal bir sorunu var demektir. Bilgisayar o tür sorunu olduğunda mors alfabesi ile kodlayarak bip sesi çıkarır internete yazıp anlamınını araştır sorunun kaynağını bulabilirsin.

1 adet kısa bip sistemin düzgün açıldı demek.

Donanımsal bir sorunu var demektir. Bilgisayar o tür sorunu olduğunda mors alfabesi ile kodlayarak bip sesi çıkarır internete yazıp anlamınını araştır sorunun kaynağını bulabilirsin.
Hocam başka bir konuya bakıyordum sesler yavaşladı bilgisayarda sonb1 yıldır oluyo onanbir bakayım diye bakınıyordum sizin bu cevabınızı gördüm
3 yıldır benim bilgisayardan mors alfabesiyle bir sesler geliyordu bakmaya da uğraşmamıştım demek ki benim bilgisayar çökmüş komple sağolun bunu bunca zaman sonra öğrendiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…