ugamanyak Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 246 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Bu son 1 aydır yanık kokusu alıyorum ama çok hafif. Bana koku gelmiyor ama kasaya yaklaşınca alıyorum. Power'ı kokladım ondan gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Bu son 1 aydır yanık kokusu alıyorum ama çok hafif. Bana koku gelmiyor ama kasaya yaklaşınca alıyorum. Power'ı kokladım ondan gelmiyor.
R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 ugamanyak dedi: Bu son 1 aydır yanık kokusu alıyorum ama çok hafif. Bana koku gelmiyor ama kasaya yaklaşınca alıyorum. Power'ı kokladım ondan gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fazla ısınmadan olabilir mi? Artı 0 Eksi
ugamanyak dedi: Bu son 1 aydır yanık kokusu alıyorum ama çok hafif. Bana koku gelmiyor ama kasaya yaklaşınca alıyorum. Power'ı kokladım ondan gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fazla ısınmadan olabilir mi?
enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2024 #3 ugamanyak dedi: Bu son 1 aydır yanık kokusu alıyorum ama çok hafif. Bana koku gelmiyor ama kasaya yaklaşınca alıyorum. Power'ı kokladım ondan gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Malum havaların sıcaklığından kasanın ısınmasından kaynaklanan bir koku olabilir. Sıcaklık değerleriniz yüksek mi? Artı 0 Eksi
ugamanyak dedi: Bu son 1 aydır yanık kokusu alıyorum ama çok hafif. Bana koku gelmiyor ama kasaya yaklaşınca alıyorum. Power'ı kokladım ondan gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Malum havaların sıcaklığından kasanın ısınmasından kaynaklanan bir koku olabilir. Sıcaklık değerleriniz yüksek mi?
KAPARU Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 299 Yer Konya 7 Temmuz 2024 #4 ugamanyak dedi: Bu son 1 aydır yanık kokusu alıyorum ama çok hafif. Bana koku gelmiyor ama kasaya yaklaşınca alıyorum. Power'ı kokladım ondan gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fandır belki? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
ugamanyak dedi: Bu son 1 aydır yanık kokusu alıyorum ama çok hafif. Bana koku gelmiyor ama kasaya yaklaşınca alıyorum. Power'ı kokladım ondan gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fandır belki?
sefir7capone Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 Kanka eğer laptopsa bir bilgisayarcıya falan götür ben yapmadım şimdi çok pişmanım galiba yanık anakarta kadar gitmişti ve sonuç olarak laptopum öldü. Artı 0 Eksi
Kanka eğer laptopsa bir bilgisayarcıya falan götür ben yapmadım şimdi çok pişmanım galiba yanık anakarta kadar gitmişti ve sonuç olarak laptopum öldü.
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 7 Temmuz 2024 #6 sefir7capone dedi: Kanka eğer laptopsa bir bilgisayarcıya falan götür ben yapmadım şimdi çok pişmanım galiba yanık anakarta kadar gitmişti ve sonuç olarak laptopum öldü. Genişletmek için tıkla... Kasaya yaklaşınca alıyorum yazmış konu sahibi. Artı 0 Eksi
sefir7capone dedi: Kanka eğer laptopsa bir bilgisayarcıya falan götür ben yapmadım şimdi çok pişmanım galiba yanık anakarta kadar gitmişti ve sonuç olarak laptopum öldü. Genişletmek için tıkla... Kasaya yaklaşınca alıyorum yazmış konu sahibi.
sefir7capone Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #7 68613 dedi: Kasaya yaklaşınca alıyorum yazmış konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Aga kasaysa bir silsin hava spreyi varsa kullansın yoksa saç kurutma ya da fön makinelarından birini alıp soğuk modunda temizlesin işe yarar hem temizlenmişte olur bir de anakartı falan da incelersin ters olan bir şey var mı diye. Artı 0 Eksi
68613 dedi: Kasaya yaklaşınca alıyorum yazmış konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Aga kasaysa bir silsin hava spreyi varsa kullansın yoksa saç kurutma ya da fön makinelarından birini alıp soğuk modunda temizlesin işe yarar hem temizlenmişte olur bir de anakartı falan da incelersin ters olan bir şey var mı diye.
KS KS ugamanyak Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 246 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #8 raxee dedi: Fazla ısınmadan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Fazla ısınmadan değil. Artı 0 Eksi