buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 22 Temmuz 2018 #1 Merhaba, 3 sene önce aldığım Controller'ı buldum fakat oyuna taktığım zaman oyun tanımıyor. Steam geniş ekrandan bir şeyler yapmayı denedim fakat beceremedim. Oyunlarda kullanabilmek için ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2018
Merhaba, 3 sene önce aldığım Controller'ı buldum fakat oyuna taktığım zaman oyun tanımıyor. Steam geniş ekrandan bir şeyler yapmayı denedim fakat beceremedim. Oyunlarda kullanabilmek için ne yapmalıyım?
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 22 Temmuz 2018 #2 "Xbox360CE" adlı programı oyun dizinine atıp ayarları yaparak o joystick'i bilgisayara Xbox gamepad'i olarak göstermen mümkün. Xbox 360 Controller Emulator Kullanımı için Youtube'da İngilizce olarak detaylı videolar mevcut. Biraz araştırırsan bulabilirsin.
"Xbox360CE" adlı programı oyun dizinine atıp ayarları yaparak o joystick'i bilgisayara Xbox gamepad'i olarak göstermen mümkün. Xbox 360 Controller Emulator Kullanımı için Youtube'da İngilizce olarak detaylı videolar mevcut. Biraz araştırırsan bulabilirsin.