Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #21 Başıma gelse travma geçirirdim. Geçmiş olsun.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #22 Kralmelo dedi: Korsan olarak mı kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Cs 6 ya virüs koyan da kalmadı yani. O.Y. ya da C.D. den yüklese birşey olmaz aslında
Kralmelo dedi: Korsan olarak mı kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Cs 6 ya virüs koyan da kalmadı yani. O.Y. ya da C.D. den yüklese birşey olmaz aslında
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #23 bruhmomentumtr dedi: Bilgisayardan çıktığını varsayarsak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz bir gülme miydi acaba (gerçi artık kalmadı bu virüsten ama) Genişletmek için tıkla... Hocam artık ondan kalmadı. O +18 sitelerden bulaşıyor diye biliyorum. Eğer girmediyse bu o değildir.
bruhmomentumtr dedi: Bilgisayardan çıktığını varsayarsak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu tarz bir gülme miydi acaba (gerçi artık kalmadı bu virüsten ama) Genişletmek için tıkla... Hocam artık ondan kalmadı. O +18 sitelerden bulaşıyor diye biliyorum. Eğer girmediyse bu o değildir.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #24 emregunel0 dedi: Hocam artık ondan kalmadı. O +18 sitelerden bulaşıyor diye biliyorum. Eğer girmediyse bu o değildir. Genişletmek için tıkla... Girmediği ne malum? Yurdum genci sonuçta
emregunel0 dedi: Hocam artık ondan kalmadı. O +18 sitelerden bulaşıyor diye biliyorum. Eğer girmediyse bu o değildir. Genişletmek için tıkla... Girmediği ne malum? Yurdum genci sonuçta
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #25 emregunel0 dedi: Hocam artık ondan kalmadı. O +18 sitelerden bulaşıyor diye biliyorum. Eğer girmediyse bu o değildir. Genişletmek için tıkla... @ferrel girmediniz değilmi hocam ?
emregunel0 dedi: Hocam artık ondan kalmadı. O +18 sitelerden bulaşıyor diye biliyorum. Eğer girmediyse bu o değildir. Genişletmek için tıkla... @ferrel girmediniz değilmi hocam ?
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #26 Görev yöneticisinden açık olan programlara bakın, son dönemlerde bir dosya indirdi iseniz silin, Kaspersky ile tam tarama yapın.
Görev yöneticisinden açık olan programlara bakın, son dönemlerde bir dosya indirdi iseniz silin, Kaspersky ile tam tarama yapın.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 7 Temmuz 2021 #27 emregunel0 dedi: @ferrel girmediniz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Gerçi girse de tarayıcıların çoğunda POP-up engelleme var aslında
emregunel0 dedi: @ferrel girmediniz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Gerçi girse de tarayıcıların çoğunda POP-up engelleme var aslında
ferrel Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #28 emregunel0 dedi: @ferrel girmediniz değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2021
emregunel0 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 1.008 Çözümler 4 7 Temmuz 2021 #29 bruhmomentumtr dedi: Gerçi girse de tarayıcıların çoğunda POP-up engelleme var aslında Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz.
bruhmomentumtr dedi: Gerçi girse de tarayıcıların çoğunda POP-up engelleme var aslında Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 7 Temmuz 2021 #30 ferrel dedi: Yok hayır. Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip tam tarama yapar mısınız?