icon paket megane 4 Femtopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Bilgisayarıma qBittorrent yüklemiştim çalışmayınca sildim ancak hala bilgisayarımda duruyor virüs mü?
Bilgisayarıma qBittorrent yüklemiştim çalışmayınca sildim ancak hala bilgisayarımda duruyor virüs mü?
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 9 Haziran 2024 #2 icon paket megane 4 dedi: Bilgisayarıma qBittorrent yüklemiştim çalışmayınca sildim ancak hala bilgisayarımda duruyor virüs mü? Genişletmek için tıkla... Virus değil bende de aynı şey oldu. Güvenli moda giriş yapıp silerseniz hakkı rahmetine kavuşur
icon paket megane 4 dedi: Bilgisayarıma qBittorrent yüklemiştim çalışmayınca sildim ancak hala bilgisayarımda duruyor virüs mü? Genişletmek için tıkla... Virus değil bende de aynı şey oldu. Güvenli moda giriş yapıp silerseniz hakkı rahmetine kavuşur
RestFrestie Femtopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-9300H CPU @ 2.40GHz DDR4 8GB 2667 MHz NVIDIA GeForce GTX 1650 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 9 Haziran 2024 #3 Nasıl ve nereden sildiniz hocam.