4 480869 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 454 Çözümler 3 14 Ocak 2022 #1 Merhaba. Bilgisayarın önünden kalktığımda klavyemin ışığı yanıp sönüyor ve USB çıkarıp takma sesi geliyor. Sizce elektriksel bir sorun mu?
Merhaba. Bilgisayarın önünden kalktığımda klavyemin ışığı yanıp sönüyor ve USB çıkarıp takma sesi geliyor. Sizce elektriksel bir sorun mu?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.032 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 14 Ocak 2022 #2 480869 dedi: Merhaba. Bilgisayarın önünden kalktığımda klavyemin ışığı yanıp sönüyor ve USB çıkarıp takma sesi geliyor. Sizce elektriksel bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Klavyenin USB bağlantısına dokunuyorsundur, temassızlık söz konusudur. Artı 0 Eksi
480869 dedi: Merhaba. Bilgisayarın önünden kalktığımda klavyemin ışığı yanıp sönüyor ve USB çıkarıp takma sesi geliyor. Sizce elektriksel bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Klavyenin USB bağlantısına dokunuyorsundur, temassızlık söz konusudur.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #3 Klavyenin kablosu temassızlık vardır. Artı 0 Eksi
KS KS 4 480869 Kilopat Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 454 Çözümler 3 14 Ocak 2022 #4 Zyplux dedi: Klavyenin kablosu temassızlık vardır. Genişletmek için tıkla... VENGEANCE ANGEL dedi: Klavyenin USB bağlantısına dokunuyorsundur, temassızlık söz konusudur. Genişletmek için tıkla... Hayır. Tamamen uzak bir yerde. Hiçbir şekilde klavyeye dokunmuyorum. Masayı sallamıyorum bile. Artı 0 Eksi
Zyplux dedi: Klavyenin kablosu temassızlık vardır. Genişletmek için tıkla... VENGEANCE ANGEL dedi: Klavyenin USB bağlantısına dokunuyorsundur, temassızlık söz konusudur. Genişletmek için tıkla... Hayır. Tamamen uzak bir yerde. Hiçbir şekilde klavyeye dokunmuyorum. Masayı sallamıyorum bile.