tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 541 16 Mart 2025 #1 Microsoft Clipchamp ile kendi yaptığım GIF'i WhatsApp'tan arkadaşıma atmak istiyorum ama dosya olarak gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025
Microsoft Clipchamp ile kendi yaptığım GIF'i WhatsApp'tan arkadaşıma atmak istiyorum ama dosya olarak gidiyor.
KS KS tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 541 16 Mart 2025 #11 Sakuya Izayoi dedi: Uygulamayı mi web istemcisini mi kullanıyorsunuz? Mobilden göndermeyi denediğimde gidiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Webden giriyordum mobilden girince oldu çok teşekkürler ama neyi değiştirdiniz. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Uygulamayı mi web istemcisini mi kullanıyorsunuz? Mobilden göndermeyi denediğimde gidiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Webden giriyordum mobilden girince oldu çok teşekkürler ama neyi değiştirdiniz.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 16 Mart 2025 #12 tk.ydn dedi: Webden giriyordum mobilden girince oldu çok teşekkürler ama neyi değiştirdiniz. Genişletmek için tıkla... Birkaç kareyi sildim. Bazen farklı bir cihazdan kodlama yapılınca bu sorun düzelebiliyor. WhatsApp'ın suçu bu tamamen. Artı 0 Eksi
tk.ydn dedi: Webden giriyordum mobilden girince oldu çok teşekkürler ama neyi değiştirdiniz. Genişletmek için tıkla... Birkaç kareyi sildim. Bazen farklı bir cihazdan kodlama yapılınca bu sorun düzelebiliyor. WhatsApp'ın suçu bu tamamen.
KS KS tk.ydn Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 541 16 Mart 2025 #13 Sakuya Izayoi dedi: Birkaç kareyi sildim. Bazen farklı bir cihazdan kodlama yapılınca bu sorun düzelebiliyor. WhatsApp'ın suçu bu tamamen. Genişletmek için tıkla... Bende şey de olmuyordu indirdiğimde galeriye gelmiyordu sizinkini indirince geldi o neden gelmemişti. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Birkaç kareyi sildim. Bazen farklı bir cihazdan kodlama yapılınca bu sorun düzelebiliyor. WhatsApp'ın suçu bu tamamen. Genişletmek için tıkla... Bende şey de olmuyordu indirdiğimde galeriye gelmiyordu sizinkini indirince geldi o neden gelmemişti.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 16 Mart 2025 #14 tk.ydn dedi: Bende şey de olmuyordu indirdiğimde galeriye gelmiyordu sizinkini indirince geldi o neden gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum maalesef. Aşırı spesifik bir şey yapmadım sadece galeriden başını ve sonunu birazcık sildim ve ön tanımlı bir isim koydum. Artı 0 Eksi
tk.ydn dedi: Bende şey de olmuyordu indirdiğimde galeriye gelmiyordu sizinkini indirince geldi o neden gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Onu bilemiyorum maalesef. Aşırı spesifik bir şey yapmadım sadece galeriden başını ve sonunu birazcık sildim ve ön tanımlı bir isim koydum.