tsaana9 Picopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 119 Çözümler 3 12 Ocak 2024 #11 okidokimengo dedi: İyice asosyal bir insan oldum bilgisayarda ne buluyorsam sürekli. Bilgisayardan kopamıyorum annem kalk bir şeyler yap diyor. Yapacak bir şey yok. Bilgisayardan kopmam için tavsiyeleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Günde kaç saat oturuyorsun. Okumuyor musun
okidokimengo dedi: İyice asosyal bir insan oldum bilgisayarda ne buluyorsam sürekli. Bilgisayardan kopamıyorum annem kalk bir şeyler yap diyor. Yapacak bir şey yok. Bilgisayardan kopmam için tavsiyeleriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Günde kaç saat oturuyorsun. Okumuyor musun
okidokimengo Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #12 tsaana9 dedi: Günde kaç saat oturuyorsun. Okumuyor musun? Genişletmek için tıkla... Okuyorum ama hastalığımdan dolayı genelde okula gidemiyorum. Maksimum 6 minimum 2 saat oynuyorum. Pencere bakıcısı dedi: PC başında oturup gereksiz işlerle mi uğraşıyorsun yoksa bir şeylerle mi uğraşıyorsun. Sana tavsiyem yabancı dil öğrenin, yazılımlara uğraşın. Genişletmek için tıkla... Çerez oyunlar oynuyorum ama artık zevk bile vermiyor gerçek hayata açılamıyorum.
tsaana9 dedi: Günde kaç saat oturuyorsun. Okumuyor musun? Genişletmek için tıkla... Okuyorum ama hastalığımdan dolayı genelde okula gidemiyorum. Maksimum 6 minimum 2 saat oynuyorum. Pencere bakıcısı dedi: PC başında oturup gereksiz işlerle mi uğraşıyorsun yoksa bir şeylerle mi uğraşıyorsun. Sana tavsiyem yabancı dil öğrenin, yazılımlara uğraşın. Genişletmek için tıkla... Çerez oyunlar oynuyorum ama artık zevk bile vermiyor gerçek hayata açılamıyorum.