Lucy01 Hectopat Kek günü Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Aileme destek olmak için bilgisayardan para kazanmak istiyorum. Neler yapabilirim?
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.000 Çözümler 11 4 Mayıs 2023 #2 İlgi alanların, yetkinliklerin nelerdir? Grafik tasarım, yazılım, eticaret vs vs pek çok alan mevcut.
İlgi alanların, yetkinliklerin nelerdir? Grafik tasarım, yazılım, eticaret vs vs pek çok alan mevcut.
Lucy01 Hectopat Kek günü Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #3 technope dedi: İlgi alanların, yetkinliklerin nelerdir? Grafik tasarım, yazılım, eticaret vs vs pek çok alan mevcut. Genişletmek için tıkla... Grafik tasarım öğrenmeye çalışıyorum, yazılıma da ilgim var. Çok çalışmak istiyorum fakat olmuyor
technope dedi: İlgi alanların, yetkinliklerin nelerdir? Grafik tasarım, yazılım, eticaret vs vs pek çok alan mevcut. Genişletmek için tıkla... Grafik tasarım öğrenmeye çalışıyorum, yazılıma da ilgim var. Çok çalışmak istiyorum fakat olmuyor