Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.515 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Nisan 2025 #11 Heribert Yavuz dedi: Hayır, sızdırılan dosyalar bile imzalı. OEM+bootloader+ imzasız dosya yapınca garanti bozulur. Genişletmek için tıkla... Ayrıca büyük bir hatadan dolayı güncellemeyi geri çektiler.
Heribert Yavuz dedi: Hayır, sızdırılan dosyalar bile imzalı. OEM+bootloader+ imzasız dosya yapınca garanti bozulur. Genişletmek için tıkla... Ayrıca büyük bir hatadan dolayı güncellemeyi geri çektiler.
messiciömer Decapat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 604 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #12 veyz0 dedi: Garanti dışı kalmaz yaptığınız işlemlerden dolayı. Hangi konuyu referans alıp yüklemeye çalışacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam vazgeçtim ya ama yine de sağ olun.
veyz0 dedi: Garanti dışı kalmaz yaptığınız işlemlerden dolayı. Hangi konuyu referans alıp yüklemeye çalışacaksınız? Genişletmek için tıkla... Hocam vazgeçtim ya ama yine de sağ olun.
veyz0 Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 9 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #13 messiciömer dedi: Hocam vazgeçtim ya ama yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde sizler gibi merakla beklliyoruz aslında gerçekten arayüzden sıkıldık.
messiciömer dedi: Hocam vazgeçtim ya ama yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bizde sizler gibi merakla beklliyoruz aslında gerçekten arayüzden sıkıldık.