Bilgisayardan PS 5 geçmek mantıklı mı?

Ben bilgisayarı satacağım ki PS 5 alayım
Dostum böyle dediğine göre ya yaşın nispeten küçük ya da durumun çok iyi değil şu an bilgisayardan her ne kadar tasvip etmesek de korsan oynuyor ya da epic games vs. indirimlerden bedava oyunlardan oyun alıp oynuyor olabilirsin. PS5 alırsan oyunları almaya gücün yetecek mi? Umarım yanlış anlamazsın sorumu.

Linki alabilir miyim?
Dolandırıcı.

Alışkanlığa bağlı. Ben yapmıştım bu dediğini. 3 ay dayanamadım tekrar PC aldım. 25 yaşındayım 15 yıldır PC kullanıyorum elim ayağım olmuş.

Ben alırsam geri dönüşü olmaz mecbur alışacağım.

Dijital sürüm Slim sürüm ve normali arasındaki fark ne?

Ben alırsam eğer glecek olan oyun ile idare edeceğiz.

Linki alabilir miyim?

Doğru mudur bilemem, 190E'nin dediği gibi olabilir fakat mağaza puanı 4.5.

NOT: Satıcı dolandırıcıymış.

Link:
Kod:
https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-slim-1-tb-digital-edition-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-46158593?magaza=sonmodashop&pid=636352188

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşver. Yapma bence.

Hocam ürün satıcısı "sonmodashop" üşenmedim 470 yorumun hepsine baktım 1 tane bile ondan alıp yorum yapan yok. Aynı satıcı normalde 90 bin olan iPhone 15 Pro Max'i 60 bine satıyor.

Başlıkta da yazdığı gibi sizce?

Boş ver. Düzen işliyorsa bozmanın lüzmu yok. Bilgisayarını satıp PS5 alabilecek güçteysen, bilgisayarın sanırım o kadar kötü bir şey değildir. Ayrıca PS oyunları çok pahalı. Ben bir oyuna 3K veremem yani elim titrer. Yine de karar senin.

Boşver. Yapma bence.

Hocam ürün satıcısı "sonmodashop" üşenmedim 470 yorumun hepsine baktım 1 tane bile ondan alıp yorum yapan yok. Aynı satıcı normalde 90 bin olan iPhone 15 Pro Max'i 60 bine satıyor.
Hocam valla ben yarıladım yorumları sonra üşenip bıraktım, helal olsun gerçekten. Bu linki sosyalde bir konuda görmüştüm kadın girişimcilere vergi indirimi uygulanıyor diye fiyat düşük olabilir diyordu. Belki değildir, arkadaşa atayım bir baksın dedim de siz kontrol etmişsiniz. Link paylaştığım mesajı bildireyim de dolandırıcı diye işaretlesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…