Bilgisayardan ses geliyor

Berkay123412

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarımdan ses geliyor ve ses şöyle. Bu ses ve son zamanlarda işletim sistemimi değiştirdiğim için daha fazla gelmeye başladı ama Windows'ta da gene bayağı böyle ses geliyordu ve bir anda oluyor. Açık değil açıkken ve bir anda böyle ötüyor, durmuyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bilgisayarımdan ses geliyor ve ses şöyle. Bu ses ve son zamanlarda işletim sistemimi değiştirdiğim için daha fazla gelmeye başladı ama Windows'ta da gene bayağı böyle ses geliyordu ve bir anda oluyor. Açık değil açıkken ve bir anda böyle ötüyor, durmuyor. Sebebi nedir?

Fan sesimi yoksa daha farklı bir sesmi söylerseniz yardım edebiliriz.

Eğer ince bir ötme sesi ise belki BIOS pili bitmiştir, BIOS'la alakalı bir sorun vardır veya donanımsal olarak sorun olabilir.

Tam olarak ne sesi fanda gelebiliri mi?

Geç cevap verdim üzgünüm ses bu Vocaroo | Online voice recorder

Eğer ince bir ötme sesi ise belki BIOS pili bitmiştir, BIOS'la alakalı bir sorun vardır veya donanımsal olarak sorun olabir.

Hocam bildiğiniz bilgisayar patlayacak gibi bir ses çıkıyor çok gürültülü ses bu https://voca.ro/18VaRbOBiKYg

Fan sesimi yoksa daha farklı bir sesmi söylerseniz yardım edebiliriz.

Vocaroo | Online voice recorder ses bu hocam fan sesimi hiçbir fikrim yok ama çok gürültülü bir ses.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı