Bilgisayardan ses gelmiyor

imampower

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamun alyeküm arkadaşlar bilgisayarımda ses gelmiyor bilgisayarın arka paneline jakı takınca sadece bir anlığına ses geliyor daha da ses gelmiyor her yolu denedim sürücüleri güncelleştirdim, her şeyi kontrol ettim bu konu hakkında bana yardım edebilir misiniz?

Başka bir hoparlör, kulaklık vs. takın, veya hoparlör[kulaklık]'ün jak girişini telefona vs. takıp deneyin. Eğer çalışırsa donanımsal veya yazılımsal bir şey olabilir. Çalışmassa bozulmuştur büyük ihtimal.

aynı jakı telefona takınca hoperlorler çok güzel çalışıyor bilgisayara takınca bir anlık ses geliyo ama daha da gelmiyor

aynı jakı telefona takınca hoperlorler çok güzel çalışıyor bilgisayara takınca bir anlık ses geliyo ama daha da gelmiyor

Bilgisayara başka bir hoparlör vs. takın, çalışırsa sorun hoparlördedir, çalışmassa jak girişinde sorun olabilir, donanımsalda olabilir, tavsiyem, benden daha bilgili kişilere sorabilirsiniz.

Sorun hoparlörden mi ses gelmemesi yoksa kulaklıktan mı, ses sürücülerini güncelleştirmeyi deneyebilirsiniz

Anakartınız nedir? Ses sürücüsünü indirip kurun.
anakartın modeli faxconn a74mx modeli ama kardeşim ben biraz sanırım bilgisayar özürlüsüyüm bulamadım
Sorun hoparlörden mi ses gelmemesi yoksa kulaklıktan mı, ses sürücülerini güncelleştirmeyi deneyebilirsiniz
hoperlörden hiç bir sıkıntı yok bilgisayardan ara ara ses geliyor ama hepsi anlık
bilfigimden dğilde acaba oksitlenmiş olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…