rinkull Hectopat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 284 Çözümler 1 18 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar bilgisayarımdaki DOLBY ses sistemi silindi. Geri yükleyemiyorum. Böyle bir hata alıyorum. Aynı sorunu birkere daha yaşadım recovery yapınca düzeldi ama recovery işlemini tamamlamak 11 saat kadar sürüyor Ben formatsız halletmek istiyorum.
Arkadaşlar bilgisayarımdaki DOLBY ses sistemi silindi. Geri yükleyemiyorum. Böyle bir hata alıyorum. Aynı sorunu birkere daha yaşadım recovery yapınca düzeldi ama recovery işlemini tamamlamak 11 saat kadar sürüyor Ben formatsız halletmek istiyorum.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 18 Haziran 2014 #2 8.1.1 kurun , Driverleri güncelle. Ayrıca tamamen kaldırıp tekrar kurun.
İbrahim Yıldırım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 1.303 Makaleler 1 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Meslek Bursa Rexroth 18 Haziran 2014 #3 Realtek High Definition Audio Driver'ı yüklemezsen programın çalışmaz.
burakyasinezerr Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2014 #4 Bilgisayarım butonundan yönet seçeneğini seçerek karşınıza çıkan aygıt yöneticisi seçeneğini tıklayarak yüklenmemiş sürücü var mı kontrol edin. Varsa arama motorunuzdan taratarak en güncel sürümünü indirin.
Bilgisayarım butonundan yönet seçeneğini seçerek karşınıza çıkan aygıt yöneticisi seçeneğini tıklayarak yüklenmemiş sürücü var mı kontrol edin. Varsa arama motorunuzdan taratarak en güncel sürümünü indirin.