paradox35 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Bilgisayarda sildiğim fotolar ve videolar var bunları nasıl geri getiririm? Birçok video izledim ancak hepsi paralı. Ücretsiz bir program var mı? Fotoğraflar çok önemli.
Bilgisayarda sildiğim fotolar ve videolar var bunları nasıl geri getiririm? Birçok video izledim ancak hepsi paralı. Ücretsiz bir program var mı? Fotoğraflar çok önemli.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.041 Çözümler 1 18 Haziran 2023 #2 Recuva programına bir bakınız. Ben 3 yıl önceki dosyayı geri getirmiştim.
paradox35 Decapat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Anydactly dedi: Recuva programına bir bakınız. Ben 3 yıl önceki dosyayı geri getirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bakacağım geri dönüş yaparım İndirdim silinen dosyalarımıda buldum ancak fotoğrafları kurtardığımda siyah ekranda kaldı fotoğraf açılmadı veya dosya biçimi desteklenmiyor dedi Son düzenleme: 27 Haziran 2023
Anydactly dedi: Recuva programına bir bakınız. Ben 3 yıl önceki dosyayı geri getirmiştim. Genişletmek için tıkla... Bakacağım geri dönüş yaparım İndirdim silinen dosyalarımıda buldum ancak fotoğrafları kurtardığımda siyah ekranda kaldı fotoğraf açılmadı veya dosya biçimi desteklenmiyor dedi
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.041 Çözümler 1 27 Haziran 2023 #4 paradox35 dedi: Bakacağım geri dönüş yaparım İndirdim silinen dosyalarımıda buldum ancak fotoğrafları kurtardığımda siyah ekranda kaldı fotoğraf açılmadı veya dosya biçimi desteklenmiyor dedi Genişletmek için tıkla... Fotoğrafın bulunduğu klasörü direkt kurtamayı deneyebilirsiniz. Başka çözüm yolu gelmiyor aklıma maalesef.
paradox35 dedi: Bakacağım geri dönüş yaparım İndirdim silinen dosyalarımıda buldum ancak fotoğrafları kurtardığımda siyah ekranda kaldı fotoğraf açılmadı veya dosya biçimi desteklenmiyor dedi Genişletmek için tıkla... Fotoğrafın bulunduğu klasörü direkt kurtamayı deneyebilirsiniz. Başka çözüm yolu gelmiyor aklıma maalesef.