Bilgisayardan silinen video nasıl geri getirilir?

Mustafa773

Hectopat
YouTube hesabım haksız telif üzerine kapatıldı, geri de açamıyorum. Oradan almak istediğim bir video var ama sildim. EaseUS data recovery wizard, Datarecovery tarzı programlarla geri getirebilmeye çalıştım ama programlar paralı o yüzden indiremiyorum. keyleride uçuk fiyatlardan satılıyor. Yardımlarınız ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Programların deneme sürümlerini veya crack versiyonlarını deneyebilirsin ben öyle yapmıştım.

Video demişsin. Benim de ödev için kullandığım USB bellek sıfırlanmıştı. Bellekteki videoyu geri getirdiğimde videonun bazı yerleri yoktu ve sesinde bozukluk vardır.

Evet güvenilir denilen bi siteden crack indirip kurtarıp ondan sonra bi antivirüsle taratıp temizlemek olabilir tabi ama sorumluluk kabul etmiyorum sadece fikir. Eğer çok önemliyse tabi
Programların deneme sürümlerini veya crack versiyonlarını deneyebilirsin ben öyle yapmıştım.

R-studio full diye arayıp ilk çıkan siteden indirmeyi deneyebilirsiniz. Benim birçok kez işime yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…