- RAM
- 32
- SSD veya HDD modeli
- ssd
- Anakart
- MSI A320M
- İşlemci
- amd ryzen 3
Merhaba, herkes Ethernet kartında sorun var diyecektir. Ancak 1 gün önce çalışan şey docker yazılımı Wi-Fi'de sorun yarattığından sanallaştırma özelliğini açma işlemleri yaptım, o vakit Ethernet kablosunu çektim bir daha asla kabloyu görmemeye başladı gittim yeni kablo aldı aynı sorun. Hyper-V bu tip sorunlar yapıyormuş PowerShell'den disable ettim program özellikleri aç kapaadan Hyper kaldırdım. Olmadı üşenmedim format attım yine düzelmedi. BIOS girdiğimde VLAN Mac ayarları gördüm. Daha önce bunlar yoktu birden türedi disabled yaptığımda halde düzelmedi flash BIOS reset yaptım BIOS'tan silindiler Ethernet kartım onboard enabled durumda stack de enabled yaptım ama yine düzelmedi aygıt yöneticisinde bir hatada yok Hyper-V Virtual Ethernet de yok anakart ve Ethernet güncel driver yüklü ve yeniden başlatıp BIOS girdiğimde kabus gibi VLAN ayarları tekrar geri gelmiş flash BIOS resetde bile silinmeyen şey ilk resette gidip sonra nasıl geliyor anlamıyorum. Ya Ethernet'i bozdu artık USB Ethernet çevirici alacağım belki son çare bilen vardır diye yazıyorum.
MSI A320M anakartım 32 GB RAM AMD Ryzen3.
Dark USB > erhernet gördüm Type-C çalışıyor ancak aanakartımda o giriş yok. Bildiğiniz çok pahalı olmayan 300 TL kadar bir çevirici var mı 100Mbps fiber kullanıyorum ileride arttırmayı düşünmüyorum 80 90 alsam yeterli teşekkür ederim.
MSI A320M anakartım 32 GB RAM AMD Ryzen3.
Dark USB > erhernet gördüm Type-C çalışıyor ancak aanakartımda o giriş yok. Bildiğiniz çok pahalı olmayan 300 TL kadar bir çevirici var mı 100Mbps fiber kullanıyorum ileride arttırmayı düşünmüyorum 80 90 alsam yeterli teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: