YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar, kendim trap yapmaya karar verdim. Hangi programa ihtiyacım var? Nasıl yapıcağım? Telif yememek için müzik arka planlarımı ben yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2020
Arkadaşlar, kendim trap yapmaya karar verdim. Hangi programa ihtiyacım var? Nasıl yapıcağım? Telif yememek için müzik arka planlarımı ben yapacağım.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 23 Kasım 2020 #2 Beat yapmaktan mı bahsediyorsun? FL Studio programı ile yapılabiliyor. YouTube'da bir sürü video var bu konu hakkında.
Beat yapmaktan mı bahsediyorsun? FL Studio programı ile yapılabiliyor. YouTube'da bir sürü video var bu konu hakkında.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 23 Kasım 2020 #3 FL Studio, Ableton, Cubase, Pro Tools, Logic. Birçok yolu var. Sen hangisinden başlamak istiyorsun?
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #4 Fl Studio > güzel basslar ve karışık beatlar > beatiniz hazır.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Kasım 2020 #5 ANON1M dedi: Beat yapmaktan mı bahsediyorsun? FL Studio programı ile yapılabiliyor. YouTube'da bir sürü video var bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla... FL Studio çok pahalı. Şöyle istiyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de ekrandaki oynayan şeyi nasıl yapabilirim? Bende Momavi Editor var
ANON1M dedi: Beat yapmaktan mı bahsediyorsun? FL Studio programı ile yapılabiliyor. YouTube'da bir sürü video var bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla... FL Studio çok pahalı. Şöyle istiyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de ekrandaki oynayan şeyi nasıl yapabilirim? Bende Momavi Editor var
Meagzz Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 23 Kasım 2020 #6 Fl Studio 20 bu konuda çoğu işinize yarayacaktır. İnternetten videolar izleyerek nasıl yapabileceğinizi öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz.
Fl Studio 20 bu konuda çoğu işinize yarayacaktır. İnternetten videolar izleyerek nasıl yapabileceğinizi öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Kasım 2020 #7 192809 dedi: FL Studio, Ableton, Cubase, Pro Tools, Logic. Birçok yolu var. Sen hangisinden başlamak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Daha çok yeniyim. Ama kulaklarım tonları çok iyi duyuyor. Yani melodiyi hemen aktarabiliyorum. Meagzz dedi: Fl Studio 20 bu konuda çoğu işinize yarayacaktır. İnternetten videolar izleyerek nasıl yapabileceğinizi öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı.
192809 dedi: FL Studio, Ableton, Cubase, Pro Tools, Logic. Birçok yolu var. Sen hangisinden başlamak istiyorsun? Genişletmek için tıkla... Daha çok yeniyim. Ama kulaklarım tonları çok iyi duyuyor. Yani melodiyi hemen aktarabiliyorum. Meagzz dedi: Fl Studio 20 bu konuda çoğu işinize yarayacaktır. İnternetten videolar izleyerek nasıl yapabileceğinizi öğrenip, kendinizi geliştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı.
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 23 Kasım 2020 #8 YamukAdam dedi: Daha çok yeniyim. Ama kulaklarım tonları çok iyi duyuyor. Yani melodiyi hemen aktarabiliyorum. Çok pahalı. Genişletmek için tıkla... FL ile başlayabilirsin o zaman, arayüzü bence daha basit görünüyor.
YamukAdam dedi: Daha çok yeniyim. Ama kulaklarım tonları çok iyi duyuyor. Yani melodiyi hemen aktarabiliyorum. Çok pahalı. Genişletmek için tıkla... FL ile başlayabilirsin o zaman, arayüzü bence daha basit görünüyor.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 23 Kasım 2020 #9 192809 dedi: FL ile başlayabilirsin o zaman arayüzü bence daha basit görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bir de şu ekrandaki oynayan şeyi nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
192809 dedi: FL ile başlayabilirsin o zaman arayüzü bence daha basit görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bir de şu ekrandaki oynayan şeyi nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 192809 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 4.402 Çözümler 25 24 Kasım 2020 #10 YamukAdam dedi: Bir de şu ekrandaki oynayan şeyi nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Grafik tasarlama, video oluşturma anladığım bir konu değil. Üzgünüm.
YamukAdam dedi: Bir de şu ekrandaki oynayan şeyi nasıl yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Grafik tasarlama, video oluşturma anladığım bir konu değil. Üzgünüm.