Bilgisayardan soru çözmek için grafik tablet kullanılabilir mi?

TeknoLee

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşim LGS'ye hazırlanıyor ve benim tabletimden PDF'ler üzerinden soru çözüyor. Fakat benim de okulum açılınca tableti ben kullandığım için çalışmaları aksıyor. Ben de evde ben yokken bilgisayardan soru çözebilmesi için grafik tablet alıp bilgisayara takmaya karar verdim. Böylece bilgisayardan ben yokken soru çözüp orada OneNote üzerinden not tutabileceğini düşündüm. Bunu yapmak mümkün müdür? Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence çok mantıklı zaten Online eğitim döneminde pek çok hoca böyle ders anlattı ama kağıt üzerinden çözmenin de ayrı bir zevki var.

Bende kullanmıştım bir aralar. Gayet rahat oluyor. Çıktı almakla uğraşmıyordum. Artıdan bu uygulama ile Youtube videoları üzerinden de soru çözüyordum.

Bence çok mantıklı zaten Online eğitim döneminde pek çok hoca böyle ders anlattı ama kağıt üzerinden çözmenin de ayrı bir zevki var.

Grafik tablet ile fareye göre daha rahat eder. Öneririm.
Peki bu tablet ile bilgisayar arasında bir uyumsuzluk olabilir mi? Bir de önerebileceğiniz uygun bütçeli tablet var mı?

Peki bu tablet ile bilgisayar arasında bir uyumsuzluk olabilir mi? Bir de önerebileceğiniz uygun bütçeli tablet var mı?
Eğer kalite ve uzun ömür isterseniz Wacom marka grafik tabletleri var. Yakın zamanda Şok markete Veikk marka grafik tabletleri gelmişti araştırabilirsiniz, kalitesi hakkında fikrim yok fakat fiyatları piyasaya göre uygun gibiydi.

Bütçem çok dar. En fazla 500 TL civarına çıkabilirim ki o da beni zorlar.
XP PEN markasını kullanıyordum ama sizin bütçenizde ürünleri yok ama kaliteli markadır. 2. el ucuza bulabilirsiniz belki. Sahibinden üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…