Anakartın destekliyorsa neden olmasın ?Arkadaşlar teknik sorunlardan dolayı modemin Wi-Fi baglantısını kullanamıyoruz. Sadece Ethernet ile bilgisayardan internet kullanabiliyorum. Bilgisayardaki interneti telefona aktarmak mümkün müdür?
Arkadaşlar teknik sorunlardan dolayı modemin Wi-Fi baglantısını kullanamıyoruz. Sadece Ethernet ile bilgisayardan internet kullanabiliyorum. Bilgisayardaki interneti telefona aktarmak mümkün müdür?
Windows üzerinden Wi-Fi paylaşımını açın.
Telefonlardaki Wi-Fi hotspot ile aynı şey.
Arkadaşlar teknik sorunlardan dolayı modemin Wi-Fi baglantısını kullanamıyoruz. Sadece Ethernet ile bilgisayardan internet kullanabiliyorum. Bilgisayardaki interneti telefona aktarmak mümkün müdür?
Bilgisayarımda Wifi yok.Windows üzerinden Wi-Fi paylaşımını açın.
Telefonlardaki Wi-Fi hotspot ile aynı şey.
Hocam modemden wifiyi açınca internet ve dsl baglantısı gidiyor ama wifiyi kapatınca düzeliyor.Arkadaş PC kullanıyor büyük ihtimalle. Wi-Fi aygıtı olmayabilir.
Hocam teknik sorundan kastınız nedir? Belki çözebiliriz. Yazılımsal olarak mı donanımsal olarak mı?
Öyle tam tersi oluyor telefondan internet cekiyorUSB kablosu ile bağlayıp kullanabilirsin.
Bilgisayarımda Wi-Fi yok.
Hocam modemden Wi-Fi'yi açınca internet ve DSL baglantısı gidiyor ama Wi-Fi'yi kapatınca düzeliyor.
Öyle tam tersi oluyor telefondan internet cekiyor.
Modemin interneti sadece bilgisayarda çalışıyor onu demek istedim.
Kaç kere attım fayda etmedi.İp çakışması olabilir modeme reset attınız mı?
Modem bozuk büyük ihtimalle.Kaç kere attım fayda etmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.