Bilgisayardan telefona internet nasıl bağlanır?

norven

Picopat
Arkadaşlar teknik sorunlardan dolayı modemin Wi-Fi baglantısını kullanamıyoruz. Sadece Ethernet ile bilgisayardan internet kullanabiliyorum. Bilgisayardaki interneti telefona aktarmak mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar teknik sorunlardan dolayı modemin Wi-Fi baglantısını kullanamıyoruz. Sadece Ethernet ile bilgisayardan internet kullanabiliyorum. Bilgisayardaki interneti telefona aktarmak mümkün müdür?
Anakartın destekliyorsa neden olmasın ?
Ama maalesef sadece mobil veriyi bilgisayara bağladığın zaman mobil interneti başkalarıyla paylaşabilirsin.

İşletim sistemleri Wi-Fi aktarımını Ethernet üzerinden sağlamamakta. Ethernet kablosu dönüştürücüleri satılmakta. Ali ve Recep hocalarımın bu konuyla alakalı bir shorts videosu videosu bulunmakta. Tabii ki bu çok pratik olmayacaktır.

Windows üzerinden Wi-Fi paylaşımını açın.
Telefonlardaki Wi-Fi hotspot ile aynı şey.

Arkadaş PC kullanıyor büyük ihtimalle. Wi-Fi aygıtı olmayabilir.
Hocam teknik sorundan kastınız nedir? Belki çözebiliriz. Yazılımsal olarak mı donanımsal olarak mı?

Bilgisayarımda Wifi yok.
Arkadaş PC kullanıyor büyük ihtimalle. Wi-Fi aygıtı olmayabilir.
Hocam teknik sorundan kastınız nedir? Belki çözebiliriz. Yazılımsal olarak mı donanımsal olarak mı?
Hocam modemden wifiyi açınca internet ve dsl baglantısı gidiyor ama wifiyi kapatınca düzeliyor.
USB kablosu ile bağlayıp kullanabilirsin.
Öyle tam tersi oluyor telefondan internet cekiyor
Modemin interneti sadece bilgisayarda çalışıyor onu demek istedim

Bilgisayarımda Wi-Fi yok.

Hocam modemden Wi-Fi'yi açınca internet ve DSL baglantısı gidiyor ama Wi-Fi'yi kapatınca düzeliyor.

Öyle tam tersi oluyor telefondan internet cekiyor.
Modemin interneti sadece bilgisayarda çalışıyor onu demek istedim.

İp çakışması olabilir modeme reset attınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı