Arkadaşlar teknik sorunlardan dolayı modemin Wi-Fi baglantısını kullanamıyoruz. Sadece Ethernet ile bilgisayardan internet kullanabiliyorum. Bilgisayardaki interneti telefona aktarmak mümkün müdür?
Arkadaşlar teknik sorunlardan dolayı modemin Wi-Fi baglantısını kullanamıyoruz. Sadece Ethernet ile bilgisayardan internet kullanabiliyorum. Bilgisayardaki interneti telefona aktarmak mümkün müdür?
İşletim sistemleri Wi-Fi aktarımını Ethernet üzerinden sağlamamakta. Ethernet kablosu dönüştürücüleri satılmakta. Ali ve Recep hocalarımın bu konuyla alakalı bir shorts videosu videosu bulunmakta. Tabii ki bu çok pratik olmayacaktır.
Arkadaş PC kullanıyor büyük ihtimalle. Wi-Fi aygıtı olmayabilir.
Hocam teknik sorundan kastınız nedir? Belki çözebiliriz. Yazılımsal olarak mı donanımsal olarak mı?
Arkadaş PC kullanıyor büyük ihtimalle. Wi-Fi aygıtı olmayabilir.
Hocam teknik sorundan kastınız nedir? Belki çözebiliriz. Yazılımsal olarak mı donanımsal olarak mı?